Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard:

Nå er de endelig gift!

Petter og Vendela kan omsider kalle seg mann og kone.

EKTEPAR: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har endelig giftet seg. Foto: Shad Madian / Dagbladet
EKTEPAR: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har endelig giftet seg. Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nå gått tre år siden kjendisparet Vendela Kirsebom (55) og Petter Pilgaard (42) forlovet seg på romantisk vis i Sør-Afrika.

Det de ikke visste den gang, var at drømmebryllupet skulle bli utsatt som følge av en verdensomspennende pandemi. Denne våren har imidlertid planleggingen skjedd for fullt.

- Jeg hadde aldri trodd det var så mye å planlegge til et bryllup jeg. Jeg trodde det bare var å samle en gjeng, ha litt mat på bordet og noe godt i glasset, har Pilgaard tidligere uttalt om planleggingen overfor «God Kveld Norge».

Nå er den store dagen her, og nå er Petter og Vendela endelig mann og kone.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

Endelig gift

Vielsen fant sted klokka 15.00 på Hotel Continental i Oslo, melder Se og Hør.

Både bruden og brudgommen var tydelig rørt da de giftet seg, og Petter ga et rungende ja, skriver ukebladet videre.

Paret ble viet av Hasle-prest Mette Ortega-Bungaard, som man har fått se i TV 2-serien «Vendela + Petter gifter seg». Der har man også fått være med inn i bryllupslokalet - som skulle ha hvite stoler og hvit løper.

I serien ble det også kjent at realityparet ønsket en moderne prest som står for verdier de liker, og valget falt derfor på nettopp Ortega-Bundgard.

Vendelas gode venn, Jan Thomas (55), er en av hennes forlovere, mens Leif Einar Lothepus (52) er ringbærer. Noman Mubashir (48) har fått den store rollen som toastmaster i bryllupet, skriver Se og Hør.

Det var hennes to tyrkiske brødre Ahmet Demir Ozkal og Ahmet Ozkal som førte bruden opp kirkegulvet. Det avslørte hun selv på Instagram forrige uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer