Atle Pettersen og Cathrine Eide:

Nå er de gift

Ga hverandre sine ja i Hellas.

GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb / Se og Hør
GIFT: Atle Pettersen og Cathrine Eide er blitt mann og kone. Foto: Lars Gautneb / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nyttårsaften inn i 2018 gikk «Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (29), ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide.

Da hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige nyheten om forlovelsen delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

Nå, nesten halvannet år senere, er Pettersen og Eide blitt mann og kone. Paret kunne i januar avsløre at de skulle ta med seg hele bryllupsfølget til Hellas, der bryllupet skulle feires fire dager til ende. Selve vielsen foregikk i 18-tida fredag , får Dagbladet opplyst.

Spesiallaget

Bruden hadde valgt en kjole fra Hayley Paige som heter West gown, og hun kan fortelle at hun ønsket seg en tradisjonell brudekjole, men med det lille ekstra.

- Jeg valgte en litt utradisjonell vri på sløret. Istedenfor et slør fra håret, fikk jeg spesiallaget et slør som ble festet til hver av skuldrene mine. Ellers ønsket jeg å tone alt annet veldig ned, så jeg hadde noen veldig enkle sko fra Hugo Boss og diamanter fra Tesori, sier Eide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer