Sarah Hyland:«»

Nå er de gift

«Modern Family»-stjerna og kjæresten måtte utsette bryllupet flere ganger.

EKTEPAR: Sarah Hyland og Wells Adams er endelig gift. Foto: John & Joseph
EKTEPAR: Sarah Hyland og Wells Adams er endelig gift. Foto: John & Joseph Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Modern Family»-stjerne Sarah Hyland (31) og realityprofil og programleder Wells Adams (38) forlovet seg i 2019. Duoen hadde da vært et par i to år, men bryllupet skulle la vente på seg.

Tidligere denne måneden åpnet Adams imidlertid opp om den uventede lange forlovelsen, og bryllupet som har blitt utsatt en rekke ganger på grunn av coronapandemien.

- Vi ble først forlovet i juli 2019, og vi skulle gifte oss 8. august 2020. Så skulle vi gifte oss 31. juli 2021. Nå har vi kommet til dette året, og jeg tror vi har innsett at hvis vi klarer oss gjennom dette, kan vi klare alt, fortalte han i YouTube-programmet «The Viall Files», ifølge E! News.

Men nå kan stjerneparet endelig kalle seg mann og kone. Det bekrefter de selv på Instagram ved å dele et bilde fra bryllupet.

Hyland har blant annet delt dette bildet, hvor hun har skrevet datoen 20. august 2022 under.

Ifølge E! News ble paret ble gift i en utendørsseremoni på Sunstone Winery nær Santa Barbara i California.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Det ser også ut til å ha vært en stjernespekket gjesteliste, og flere av 31-åringens «Modern Family»-kollegaer dukket opp for å feire kjærligheten.

Sofia Vergara (50) er en av de som har delt flere små lite glimt fra bryllupsfesten, og på det ene bildet kan man skimte flere kjente fjes. Avbildet sammen med Vergara er nemlig Ariel Winter (24), Jesse Tyler Ferguson (46) og Nolan Gould (23) - som alle er en del av den populære TV-familien.

E! News skriver at Hyland hadde valgt ut hele tre brudekjoler i anledning sin store dag. Først gikk hun ned midtgangen i en elfenbensfarget ballkjole i silke av Vera Wang, med franske tyllermer og høy splitt.

Deretter skiftet hun til et langt italiensk tyllslør, utsmykket med en blondekant.

Til mottakelsen ankom hun i nok en kjole fra Vera Wang. Denne gangen i en havfruefasong.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer