Anja Johansen og Lavrans Solli:

Nå er de gift!

Har gitt hverandre sitt «ja».

EKTEFOLK: Paret har gitt hverandre sitt «ja». Foto: Espen Solli
EKTEFOLK: Paret har gitt hverandre sitt «ja». Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter nesten seks år som forlovet, kunne influenser Anja Johansen (35) og tidligere proffsvømmer Lavrans Solli (30) i dag erklære seg som rette ektefolk. Sammen har de døtrene Frøya (8) og Maud (3).

Helt siden 2017 har paret utsatt bryllupsplanene til fordel for andre ting, men nå kan de glede seg med at den spesielle dagen endelig er her.

- Dette blir ikke et bryllup med mye greier, det blir bare oss og de aller nærmeste på Feinschmecker, fortalte Johansen i et tidligere intervju med Dagbladet.

Giftet seg

Vielsen fant sted i Bærum rådhus, før brudefølget og gjestene beveger seg videre til middag på Feinschmecker og fest på Bar Bardot.

GIFT: Lavrans Solli og Anja Johansen er nå gift. Foto: Skjermdump Instagram
GIFT: Lavrans Solli og Anja Johansen er nå gift. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Jeg ser fram til talen til Lavrans, stemningen med venner, og maten. Det går rykter om mange taler, og jeg elsker jo taler, så det gleder meg til. Kanskje det skjer noe gøy der, kunne Johansen fortelle Dagbladet kort tid før bryllupet fant sted.

MIN: Anja Johansen har delt bilder fra vielsen på sin Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
MIN: Anja Johansen har delt bilder fra vielsen på sin Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Det er dyrt

For en kommende brud er trolig en av de viktigste delene av bryllupet å finne den perfekte kjolen. Johansen har imidlertid avslørt overfor Dagbladet at hun valgte å ta et litt uvanlig grep i jakten på drømmekjolen.

Hun kjøpte nemlig brudekjolen sin brukt.

- Jeg har aldri vært vært en sånn «prinsessejente» som har hatt lyst på stor kjole. Jeg vet jo at det er dyrt med brudekjole, fortalte Johansen til Dagbladet, og la til at også både skoene og kjolen til etterfesten ble kjøpt billig eller brukt.

Bare tre uker før den spesielle dagen opplevde 35-åringen «alle bruders mareritt», da brudekjolen hun hadde planlagt å gå med ble ødelagt på renseriet. Heldigvis lyktes hun i å finne den perfekte kjolen atter en gang innen den spesielle dagen.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Det er fint å slå et slag for gjenbruk! Den kjolen jeg fant på Tise er helt lik en brudekjole, og hvis budsjettet ditt holder på å sprekke så kan det hende man finner noe som er brukt. Da kan man jo bruke de pengene på noe annet.

Hun har imidlertid fikset brudehåret hos frisøren, men sminken gjorde hun selv - med hjelp av søsteren sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer