Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Nå er de mann og kone

Giftet seg i intim seremoni.

GIFTET SEG: Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I januar kunne skuespiller Chris Pratt (39) annonsere at han skulle gifte seg på nytt, halvannet år etter at han kunngjorde skilsmissen fra kona gjennom ti år, Anna Faris (42).

Hans nye utkårede er forfatter Katherine Schwarzenegger (29), som er datteren til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (71).

Lørdag ga paret hverandre sitt ja under en intim seremoni på San Ysidro-gården i Montecita, California, etter mindre enn et år som kjærester. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant CNN.

Søndag bekreftet Pratt selv ekteskapet, da han delte et bilde av seg og sin ferske hustru på sin Instagram-profil.

«Dagen i går var den beste i våre liv! Vi ble mann og kone foran Gud, familiene våre og de vi elsker. Det var intimt, rørende og følsomt. Vi føler oss velsignet som nå får begynne på dette nye kapitlet i våre liv», skriver Pratt under bildet.

Han benytter også anledningen til å takke designeren Giorgio Armani, som sto bak både konas vakre brudekjole og sin egen dress.

Rask forlovelse

Det var, som nevnt, i januar at paret kunne annonsere at de hadde forlovet seg, knappe tre måneder etter at de hadde bekreftet forholdet.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», delte «Avengers»-skuespilleren med sine over 22 millioner Instagram-følgere.

Seinere samme dag publiserte Katherine Schwarzenegger samme bilde på Instagram-profil med følgende tekst:

- Min søte kjære. Jeg ville ikke ha levd dette livet med noen andre enn deg.

Forlovelsen kom bare halvannet år etter at Chris Pratt avslørte at han skulle skilles fra Anna Faris. Tross bruddet ser det ut til at eksparet har klart å beholde et godt vennskap. Da Pratts forlovelse ble kjent, var nemlig det ingen sure miner å oppdrive hos ekskona, i alle fall om man skal bedømme etter hennes reaksjon på Instagram.

SPISTE RESTER: Chris Pratt er i dag en av Hollywoods største stjerner. Alt har derimot ikke alltid vært enkelt for 37-åringen. Video: Graham Norton Show Vis mer Vis mer

Få timer etter at Pratt annonserte forlovelsen, var ekskona raskt ute med sine lykkønskninger.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

Måtte spørre svigerfar

Det er et år siden ryktene om en mulig romanse mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger begynte å svirre for første gang. Likevel bekreftet altså ikke duoen forholdet offentlig før i november.

I februar fortalte Pratt om hvordan han gikk den tradisjonelle veien da han skulle fri til 29-åringen, og spurte faren hennes om lov til å få gifte seg med henne.

- Jeg tror at alle som setter pris på tradisjoner og spør en far om datterens hånd i ekteskap, blir nervøse. Samtidig var det litt av skjønnheten ved det, uttalte han ifølge Metro.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!