Matthew Perry:

Nå er den «store nyheten» avslørt

- Endelig!

VENNER FOR LIVET: Onsdag lovte skuespiller Matthew Perry (til venstre) store nyheter den kommende tiden. Nå kan skuespillerkollegaen Lisa Kudrow ha avslørt nyheten. Foto: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Onsdag lovte skuespiller Matthew Perry (til venstre) store nyheter den kommende tiden. Nå kan skuespillerkollegaen Lisa Kudrow ha avslørt nyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag skapte «Friends»-stjerna Matthew Perry (50) full forvirring da han delte en heller kryptisk melding med sine over 1,5 millioner følgere på Twitter.

- Store nyheter kommer, skrev 50-åringen i innlegget.

«Friends»-fansen var raskt ute med å tolke Perrys mystiske Twitter-melding som et signal om at en mulig «Friends»-gjenforening er på trappene.

50-åringen spilte Chandler Bing i den ikoniske serien som rullet over TV-skjermene fra 1994 til 2004. Det er ingen tvil om at den populære serien har tålt tidas tann, og fortsatt har humorserien en stabil fanskare verden over.

Ivrige og håpefulle fans ytrer til stadighet ønsker om en reunion - og da Perry delte den kryptiske meldinga onsdag kveld, fikk håpet nytt liv. Flere begynte nemlig å spekulere på om at det kunne bli en aldri så liten «Friends»-reunion i nærmeste framtid.

Avslører nyhetene

Nå får fansen endelig et svar på hva onsdagens mystiske melding egentlig betydde. Hva var de store nyhetene?

Det er ingen ringere enn «Friends»-kollegaen Lisa Kudrow (56) som avslører bakgrunnen for Perrys merkelige Twitter-melding. 56-åringen har nemlig delt et innlegg på sin Instagram-profil, som muligens kan være et svar på hva de store nyhetene innebærer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer