Iselin Guttormsen:

- Nå er det ganske tørt

Letter på sløret om singellivet.

ÅPNER SEG: Iselin Guttormsen har snart vært singel i ett år. Foto: Espen Solli / TV 2
ÅPNER SEG: Iselin Guttormsen har snart vært singel i ett år. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor kunne Iselin Guttormsen (35) avsløre at hun og samboeren Tom Sørensen hadde gått hver til sitt. I løpet av forholdet fikk paret to døtre sammen.

Tidligere i år da Dagbladet møtte 35-åringen lettet hun på sløret om livet som singel. Da la hun ikke skjul på at det hele har vært en omveltning, og at hun egentlig ikke hadde kjent noe særlig på singellivet.

Nå kan hun imidlertid røpe hvordan det står til med datingen.

- Ganske tørt

Lørdag kveld er Guttormsen en av flere kjendiser vi skal få et gjensyn med i årets «Skal vi danse: all stars». Det vil si at hun har en svært hektisk timeplan de kommende ukene.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om 35-åringen forbereder seg til det braker løs på parketten, slår Dagbladet på tråden for å høre om hun får tid til dating oppi det hele. På spørsmål om hun har noen spesielle i kikkerten, er hun rask til å svare.

- Nei, nå er det ganske tørt. Nå er det jo kun danseting som er på planen, og det krever ekstremt mye tid, innrømmer hun.

DELTAKERPAR: Catalin Nihu og Iselin Guttormsen skal danse sammen i årets «Skal vi danse». Foto: Morten Eik / Se og Hør
DELTAKERPAR: Catalin Nihu og Iselin Guttormsen skal danse sammen i årets «Skal vi danse». Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Guttormsen legger ikke skjul på at dagene stort sett består av å være sammen med dansepartneren Catalin Nihu.

- Jeg tuller jo litt med dansepartneren min om at han er ektemannen min om dagen, fordi vi snakker og er såpass mye sammen. Han bor jo i Drammen, mens jeg bor der annenhver uke fram til huset mitt blir ferdig, ler hun, og legger til:

- Vi kjører til og fra trening sammen, spiser mellom slagene, også går det jo så klart mye i trening på koreografi.

- Et uendelig kaos

Videre forteller 35-åringen at det er flere ting som også opptar tiden hennes. Huset som hun kjøpte tidligere i år, er nemlig ikke ferdig helt ennå.

MØTTE OPP: Iselin Guttormsen møtte opp på rød løper onsdag 10. november. Video: Rød Løper Vis mer

- Huset skulle egentlig vært ferdig i mars, og det er fortsatt mye som gjenstår. Nå er det ekstremt mye som skjer og det er kontrakter som skal skrives, i tillegg til forsinkelser. Så er det samarbeidspartnere som plutselig ikke vil samarbeide lenger fordi prosjektet har tatt så lang tid.

På toppen av det hele har hun også døtrene annenhver uke, og Guttormsen innrømmer at det er vanskelig å få endene til å møtes.

- Det er et uendelig kaos, så akkurat nå har jeg ikke tid til mannfolk rett og slett. Jeg har også tatt pause fra podkasten for å få tid til alt annet og fra september skal den opp å gå igjen, noe som betyr at jeg må begynne å spille inn episoder nå - og det er krevende, innrømmer hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer