Laura Whitmore:

Nå er det over

«Love Island UK»-programlederen gir seg. Fansen ønsker seg en helt spesiell arvtaker.

FINALISTER: Her er årets finalister i «Love Island» sammen med programleder Laura Whitmore. F.v. Luca Bish, Gemma Owen, Ekin-Su Culculoglu, Laura Whitmore, Davide Sanclimenti, Indiyah Polack, Dami Hope, Tasha Ghouri og Andrew Le Page. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock/NTB
FINALISTER: Her er årets finalister i «Love Island» sammen med programleder Laura Whitmore. F.v. Luca Bish, Gemma Owen, Ekin-Su Culculoglu, Laura Whitmore, Davide Sanclimenti, Indiyah Polack, Dami Hope, Tasha Ghouri og Andrew Le Page. Foto: Matt Frost/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne sommeren har spente TV-seere fulgt iherdig med på relasjonene som har utviklet seg i en villa full av briter på Mallorca.

Etter åtte intense uker var det til slutt Ekin-Su Cülcüloğlu og Davide Sanclimenti som sto igjen som vinnerne av den åttende sesongen av «Love Island UK».

Seerfavoritten har de siste åra vært ledet av Laura Whitmore. Hun tok over for avdøde Caroline Flack i 2020, og har vært programleder i tre sesonger. Men nå er det slutt. Det bekrefter hun selv på Instagram, melder OK!.

«Noen nyheter! Jeg skal ikke være vert for den neste sesongen av 'Love Island'». Slik innleder hun innlegget.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

- Blir vanskelig

Videre forklarer hun at det er noen ting ved programmet som gjør at hun ikke kan fortsette.

«Det er visse elementer i showet jeg har funnet ut blir veldig vanskelige, og som ikke kan endres på grunn av formatet - deriblant det å fly fram og tilbake til Sør-Afrika i tillegg til de nye motstridende prosjektene mine», forklarer hun.

«Jeg skulle ønske det fortsatt var mulig, men jeg vet at dere vil være i trygge hender. Jeg hadde bare planer om å erstatte Caroline en sesong, og det ble til tre i stedet. Jeg håper jeg gjorde deg stolt Caroline», legger hun avslutningsvis til.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Hylles

Flere tidligere «øyboere», som deltakerne kalles, har lagt igjen sin hyllest av den avtroppende programlederen i kommentarfeltet.

En av fjorårets finalister, Faye Winter, skriver følgende:

«Hun ville virkelig vært stolt. Du har vært fantastisk».

«Du har vært fantastisk. Vi kommer til å savne deg», legger Demi Jones til. Hun dukket opp i den sjette sesongen av programmet - som også var Whitmores første.

RØDMER: Superstjerne og gullballvinner Michael Owen reagerer da han ser dattera dansende halvnaken i den britiske versjonen av realityprogrammet Love Island. Foto: NTB / ITV / Twitter. Video: TV 2 / Rødt Kort. Vis mer

Klar favoritt

Nå spekuleres det blant seerne på hvem den neste arvtakeren blir, men det er, ifølge OK!, liten tvil om hvem fansen kunne tenkt seg å se i rollen. På Twitter er det nemlig et spesielt navn som går igjen - årets vinner.

«Få Ekin-Su til å gjøre det!! Hun ville vært perfekt», skriver en, mens en annen legger til:

«Oooh, gjør plass for Ekin-Su!».

En tredje går imidlertid litt lengre og fleiper med konsekvenser dersom noen andre enn Cülcüloğlu får jobben.

«Hvis ikke Ekin-Su blir programleder så saksøker jeg».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer