«The Hills: New Beginnings»:

Nå er det slutt

Det blir ingen tredje sesong av «The Hills»-oppfølgeren.

SLUTT: MTV bekrefter at det ikke kommer flere sesonger av «The Hills»-oppfølgeren. Foto: Todd Williamson/REX/NTB
SLUTT: MTV bekrefter at det ikke kommer flere sesonger av «The Hills»-oppfølgeren. Foto: Todd Williamson/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da oppfølgeren «The Hills: New Beginnings» hadde premiere i 2019, var det gått nesten et tiår etter «The Hills»' kontroversielle siste episode som ble sendt i juli 2010.

Den opprinnelige serien fulgte tenåringsjenter i Los Angeles som prøvde å finne ut av livets store og små spørsmål. Man ble introdusert for blant annet Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge og Whitney Port.

Serien fikk imidlertid flere ganger kritikk for å ikke avsløre om gjengen spilte etter manus eller om den var dokumentarisk. På seks sesonger av «The Hills» hadde serien nærmere 15 hovedpersoner gjennom dem. Drama, festing, plastisk kirurgi og guttetrøbbel var bare noe av det den bød på. Og det falt i god smak.

I såpass god smak at kanalen så seg nødt til å gjenopplive den ikoniske MTV-serien.

Oppfølgeren ble imidlertid ikke like populær. Etter bare to sesonger bekrefter nå MTV at det ikke vil bli en tredje. Det melder People.

I oppfølgeren fikk seerne gjensyn med flere fra den originale rollebesetningen, deriblant Brody Jenner, Spencer Pratt, Montag og Port. I tillegg medvirket også et par nye fjes, som Brandon Thomas Lee, som er Pamela Anderson og Tommy Lees sønn, og Jenners ekskone, Kaitlynn Carter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.