Luke Perry:

Nå er dødsårsaken klar

Dødsattesten viser også at skuespilleren skal være gravlagt.

LUKE PERRY: Da Perry fikk slag, ringte en uidentifisert kvinne til nødetatene i Los Angeles. Nå er lydloggen offentliggjort. Lyd: Los Angeles County. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag 4. mars kom meldinga om at skuespiller Luke Perry er gått bort. Han ble 52 år gammel, og døde på St. Joseph's-sykehuset i Burbank.

52-åringen, kjent fra «Beverly Hills 90210», ble fem dager i forveien lagt inn på sykehus. Tilstanden hans var lenge ukjent, og legene forsøkte iherdig å holde ham i live - uten hell. Nå skriver TMZ at Perrys dødsårsak er klar, der rettsmedisinere konkluderer med «massivt hjerneslag».

Ifølge nettstedets dokumenter, kommer det også fram at skuespilleren er gravlagt og at det skal ha skjedd mandag denne uka. 52-åringen har eid en gård i Tennessee siden 1995, og det er altså her, i den amerikanske deltstaten, at Perry ble stedt til hvile i en privat seremoni.

Skuespilleren etterlater seg barna Jack (21) og Sophie (18), og forloveden Wendy Madison Bauer. Hun står også oppført som nærmeste pårørende i dødsattesten.

Perry var omgitt av familien da han døde. Hans ekskone Minne Sharp skal også ha vært til stede.

Stjernene i sorg

Det tok ikke lang tid fra dødsfallet ble kjent til hans venner og kolleger i bransjen begynte å hylle ham i sosiale medier. Med en lang fartstid i Hollywood, har Perry jobbet med noen av de største stjernene.

Spesielt rørende og tungt er det for mange å lese de siste hilsenene fra «90210»- og «Riverdale»-kollegene hans. Ian Ziering, som spilte Steve Sanders i 1990-tallsserien sammen med Perry, kom blant annet med følgende budskap:

«Kjæreste Luke. Jeg kommer for alltid til å nyte de flotte minnene vi to har delt sammen de siste 30 åra. Må reisen din videre berikes av flotte sjeler som har gått bort før deg, akkurat som du har gjort for de du nå etterlater deg», skrev han på Instagram, sammen med et bilde av de to.

Dagen etter Perrys dødsfall tok også hans 18 år gamle datter Sophie til sosiale medier, med et rørende innlegg på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer