<strong>SKILT:</strong> Våren 2014 annonserte Gwyneth Paltrow og Chris Martin at de gikk fra hverandre, etter å ha vært gift siden 2003. Etter å ha vært separert i over to år ble skilsmissen sluttført i forrige uke. Foto: Colin Young-Wolff / AP / Scanpix
SKILT: Våren 2014 annonserte Gwyneth Paltrow og Chris Martin at de gikk fra hverandre, etter å ha vært gift siden 2003. Etter å ha vært separert i over to år ble skilsmissen sluttført i forrige uke. Foto: Colin Young-Wolff / AP / Scanpix Vis mer

Nå er Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilt

To år etter at stjerneparet tok ut separasjon er skilsmissen et faktum. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nå spør du kanskje deg selv: Ble ikke Martin og Paltrow skilt for to år siden?

Svaret er faktisk nei.

I mars 2014 annonserte skuespilleren og Coldplay-vokalisten riktignok at de gikk hvert til sitt etter å ha vært gift siden 2003, men tobarnsforeldrene har vært separert siden.

I forrige uke ble imidlertid skilsmissepapirene skrevet under av en dommer i Los Angeles, skriver BBC.

Dermed er bruddet mellom de to superstjernene et faktum.

FORTSATT VENNER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin er offisielt skilt, men har lagt tydelig vekt på at de fortsatt skal være venner og samarbeide om barneoppdragelsen. Dette bildet fra Disneyland publiserte Paltrow på sin Instagram-konto for knappe to måneder siden.

Har to barn sammen

Ifølge BBC søkte Paltrow om skilsmisse i april i fjor, og oppga «uoverkommelige forskjeller» som årsak. Ingen av dem skal betale underholdsbidrag til den andre, framgår det av skilsmissepapirene.

Paltrow og Martin har to barn sammen, Apple (11) og Moses (9).

Da eksparet i 2014 annonserte bruddet på sistnevntes blogg skrev de at de hadde «jobbet hardt i godt over et år, noe av det sammen og noe av det hver for oss, for å se hva som kan ha vært mulig mellom oss».

Hollywood-stjerna droppet undertøyet

Til tross for at de elsket hverandre høyt ble konklusjonen at de ønsket å separeres.

Samme år som de gikk fra hverandre sa Martin til en radiokanal at han og eksen fortsatt var veldig nære, og at det fremdeles var masse kjærlighet mellom dem.

Han har også fortalt at han slet med seg selv etter bruddet, og så seg nødt til å gjøre noen grep i eget liv.

- Tøffe tider

I fjor avslørte Paltrow at det ikke har vært så lett å plutselig bli alenemor.

- Det har vært vanskelig, og vi har gått gjennom noen veldig tøffe tider som følge av dette, men vi har alltid sagt at barna er vår første prioritet, sa hun i fjor sommer, og utdypet forholdet til eksmannen på følgende hvis:

Her får du vite alt du ikke visste om Gwyneth Paltrow

- Hva det egentlig betyr er at: «Selv om du hater meg i dag og aldri har lyst til å se meg igjen, så går vi på brønsj sammen. For i dag er det søndag, og det er det vi gjør søndager». Barna er hovedansvaret vårt.

Den Oscar-vinnende skuespilleren har også uttalt seg om årsaken til bruddet.

Da Dagbladets musikkanmelder Sigrid Hvidsten tok for seg Coldplay-albumet «Ghost Stories», som ble sluppet samme år som separasjonen var et faktum, beskrev hun albumet som en «tristessetrip», og kom med følgende oppfordring til Coldplay-vokalisten:

- Vær litt mer nysingel!

- Jeg er så forelska i broren min akkurat nå!
Her er den nye Band Aid-låta

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer