SAMBOER: Tidligere håndballspiller Kristian Kjelling kunne røpe overfor Dagbladet at han har flyttet inn med kjæresten Siri Løining. Her er han avbildet under TV3s høstlansering torsdag. Foto: Morten Eik
SAMBOER: Tidligere håndballspiller Kristian Kjelling kunne røpe overfor Dagbladet at han har flyttet inn med kjæresten Siri Løining. Her er han avbildet under TV3s høstlansering torsdag. Foto: Morten EikVis mer

Kristian Kjelling:

Nå er han blitt samboer

- Det er fire barn totalt, så det er relativt høyt støynivå.

I januar skal tidligere håndballspiller Kristian Kjelling (37) igjen kommentere håndball-VM for herrer, slik han gjorde sist gang da vårt norske herrelandslag kjempet om medalje i Kroatia.

I en tre ukers periode måtte dermed Kjelling og hans kjæreste Siri Løining nøye seg med en lengre periode fra hverandre.

Neste års håndball-VM skal derimot foregå i Danmark, noe som gjør det litt enklere for det travle paret.

- Jeg drar alene, men det kan hende de tar en liten tur ned siden det er Danmark, kunne Kristian Kjelling fortelle da Dagbladet møtte ham under TV3 sin høstlansering.

- Høyt støynivå

Før den tid har paret, som har vært kjærester i drøye to år, fått rikelige dager med kvalitetstid.

#bestweekend #lifeisgood ❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Siri Løining (@siri_loining)

Både Kjelling og Løining to barn fra tidligere forhold, og i sommer dro de hele familien på ferie til Kreta.

- Det er fire barn totalt, så det er relativt høyt støynivå. I tillegg hadde vi med søsteren til kjæresten min som også har to barn, så totalt seks barn. Det var bra trøkk det i 14 dager på Kreta, forteller han og ler.

😊☀️❤️

Et innlegg delt av Kristian Kjelling (@kristiankjelling24)

Flyttet sammen

At det er bra trøkk, er nok Kjelling godt vant med. Til Dagbladet forteller nemlig 37-åringen at de nå bor alle seks i samme hus til tider.

- Vi har barna våre annenhver uke, så da er vi under samme tak. Også er de hos den andre parten ei uke, så da er det litt roligere, forteller han.

Hvor lenge Kjelling og Løining har vært samboere sier ikke Kjelling noe om, men han kan røpe at den store familien har slått seg til ro i et hus på Billingstad, litt utenfor Oslo.

Hva neste steg videre i forholdet vil være har ikke Kjelling noen formening om, men han utelukker ikke bryllup.

- Nei, noe giftermål har vi ikke planer om akkurat nå, men vi får se, sier han.

Kjent hverandre lenge

Det var i februar i 2016 det ble kjent at Kjelling hadde funnet lykken på ny med Løining, som for øvrig jobber som kommunikasjonssjef på hotellet The Thief.

SKILT: Kristian Kjelling og Madeleina Lundberg skilte seg i november 2015. Tre måneder senere fant Kjelling lykken på ny. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
SKILT: Kristian Kjelling og Madeleina Lundberg skilte seg i november 2015. Tre måneder senere fant Kjelling lykken på ny. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix Vis mer

Nyheten kom tre måneder etter at han og hans tidligere kone Madeleine Lundberg skilte lag.

- Vi kan bekrefte at vi er kjærester. Utover det har vi ingen kommentar, skrev Kristian Kjelling i en SMS til VG den gang.

På lik linje med Kjelling har også Løining to barn og et ekteskap bak seg.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Kjelling fortelle at han og Løining kjente hverandre i et par år før de ble et par i 2016.

- Vi er nok temmelig like som mennesker, og har mange felles interesser (...) Jeg lærer mye av henne, og hun lærer en del av meg også, tror jeg, sa håndballprofilen til Dagbladet Pluss.

La opp

Samme år som kjærligheten blomstret igjen for den kjente håndballspilleren, valgte Kjelling også å legge håndballkarrieren på hylla.

Etter et langt skademareritt etter returen til norsk håndball i 2016, måtte Kjelling innse i januar 2016 at kneet hindret ham i å spille håndball på toppnivå.

- Jeg trodde ikke det var brusken som skulle stoppe meg etter den voldsomme skaden, men nå er det på tide å bruke hodet. Jeg har hatt sju kneoperasjoner. Nok er nok, fortalte Kjelling til Drammens Tidende den gang.

Likevel har ikke Kjelling forsvunnet helt fra sporten. I åra etter har den populære 37-åringen kommentert håndballgutta i deres flere runder i både VM og EM.