Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Dwayne «The Rock» Johnson:

Nå er han endelig gift

«The Rock» og kjæresten overrasket alle på Hawaii.

GIFTET SEG: Dwayne Johnson og Lauren Hashian ble sammen i 2007. I helgea giftet de seg. Her på Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Dwayne Johnson og Lauren Hashian ble sammen i 2007. I helgea giftet de seg. Her på Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dwayne «The Rock» Johnson (47) er for tida kinoaktuell her til lands med «Fast & Furious: Hobbs & Shaw», men i helgen var han visst aktuell med sitt eget bryllup også - uten at «noen» visste det! Han og sanger Lauren Hashian (34) har vært et par siden 2007, og har de siste årene fått barna Jasmine (3) og Tiana (1) sammen.

Det var imidlertid ikke kjent at paret hadde fastsatt noen bryllupsdato, og dermed var det nok mange som fikk seg en overraskelse da Johnson avslørte på Instagram at de hadde giftet seg.

Der har actionstjerna mandag ettermiddag delt to bryllupsbilder av ham og Hashian foran en vakker solnedgang.

Ifølge bildeteksten foregikk det «hemmelige» bryllupet på Hawaii, og bildene er tatt av 47-åringens kollega Hiram Garcia - produsent av «Fast & Furious: Hobbs & Shaw».

Under bildene strømmer gratulasjonene inn fra en rekke stjerner, deriblant Tom Brady (42), Kevin Hart (40), Lindsey Vonn (34), Jessica Chastain (42) og Sean «Diddy» Combs (49) - som har kommet med sine lykkeønskninger til brudeparet.

Ikke hastverk

Seinest i fjor gikk det rykter om at Johnson allerede hadde giftet seg med Lauren Hashian. Disse ryktene kom blant annet av at han ofte har omtalt henne som «kona si».

- Jeg bare kaller henne kona mi hele tiden. Folk sier derfor ofte: «Åh, har dere giftet dere?», og jeg må si «Nei! Rolig, ikke noe hastverk», forklarte skuespilleren i et intervju med ET i fjor sommer.

MUSKLER: Her er traileren til filmen «The Fate of the Furious», den åttende i rekka. Video: Universal Pictures Vis mer

Norsk kollega

Johson har i løpet av karrieren sin som skuespiller rukket å spille i over 40 filmer. Blant disse finner vi filmen «Hercules» fra 2014 - hvor han blant annet spilte sammen med norske Aksel Hennie (43).

KOLLEGAER: Aksel Hennie og Dwayne Johnson spilte begge i «Hercules». Foto: NTB Scanpix
KOLLEGAER: Aksel Hennie og Dwayne Johnson spilte begge i «Hercules». Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to skuespillerne ser ut til å ha mer til felles enn film for øyeblikket. Mens Johnson i helgen giftet seg med sin utvalgte, ble Hennie på lørdag kidnappet til sitt eget utdrikningslag. Dermed sprakk nyheten om at han i all hemmelighet har forlovet seg og trolig skal gifte seg i løpet av de kommende månedene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling