Gordon Ramsay:

Nå er han fembarnsfar

- Si velkommen til Oscar James Ramsay.

BABYLYKKE: Gordon Ramsay er blitt far for femte gang, til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Gordon Ramsay er blitt far for femte gang, til en liten gutt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Stjernekokken Gordon Ramsay (52) og kona Tana Ramsey (44) er blitt foreldre for femte gang. De stolte foreldrene delte babynyheten på Instagram torsdag, og avslørte samtidig sønnens navn.

- Etter tre BAFTAs og en Emmy ... Endelig har vi vunnet en Oscar, si velkommen til Oscar James Ramsay.

Den lille gutten trer dermed inn som nummer fem i søskenflokken, som fra før av består av Meghan (21), tvillingene Holly og Jack (19) og Matilda (16).

Fra sorg til lykke

Da det i januar ble kjent at Ramsay og kona ventet barn igjen, hadde de snaue tre år tidligere opplevd alle foreldres mareritt, da de mistet sitt ufødte barn.

Babynyheten ble avslørt på Ramsays Instagram-profil.

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

- Spennende nyheter. Godt nytt år fra familien Ramsay, skrev 52-åringen til en video der konas babymage kom til syne.

Mistet babyen

Da paret mistet et barn i 2016, delte de den triste nyheten i et Facebook-innlegg. I samme innlegg avslørte 52-åringen at det var en gutt de ventet, og ikke ei jente - som de først hadde fått beskjed om.

- Hei, dere. Tana og jeg ønsker å takke dere alle for all støtten de siste ukene. Vi har hatt en helt grusom helg etter at Tana dessverre mistet sønnen vår i femte måned. Vi støtter hverandre i familien, men vi ønsker å takke alle for en fantastisk støtte og gode tanker. Spesielt ønsker jeg å takke de ansatte ved Portland Hospital for alt dere har gjort, skrev han i den åpenhjertige meldingen.

Streng far

I 2013 ga Ramsay fansen bakoversveis da han åpnet seg om sin svært strenge oppdragelse av barna, og i 2017 sjokkerte han med nok en kommentar om barna.

Han fortalte nemlig at han og kona stadig flyr første klasse når de er ute og reiser, men at barna ikke får lov til det. I ettertid forklarte han hvorfor.

- De har ikke jobbet i nærheten av så hardt til å ha råd til det, sa han, ifølge Independent.

FAMILIEMANN: Gordon Ramsay sammen med kona Tana og døtrene Megan og Holly i 2016. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Gordon Ramsay sammen med kona Tana og døtrene Megan og Holly i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ramsay var på det tidspunktet angivelig verdt omtrent 324 millioner kroner, men ønsket likevel at barna skal ha et perspektiv på pengebruk. I intervjuet fortalte han at han ikke ser poenget i at hans fire barn skal kaste bort tusenvis av kroner på å reise førsteklasse.

- Jeg ønsker ikke at de skal sitte der og spise en 10 retters meny med champagne, har han forklart til Mirror.

52-åringen fortalte at han ikke er flau over valget og ønsker at barna vokser opp med et godt perspektiv. Han ønsker heller at barna skal få bruke litt ekstra penger på aktiviteter utenfor flyet.