Hanneli Mustaparta:

Nå er hun blitt mamma

Den norske moteprofilen har fått sitt første barn.

BLE MAMMA: Hanneli Mustaparta er blitt mamma for første gang. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA: Hanneli Mustaparta er blitt mamma for første gang. Foto: NTB scanpixVis mer

Den norske modellen og moteprofilen Hanneli Mustaparta (36) er blitt mamma for første gang.

Det bekrefter hun selv på sin egen Instagram-profil, hvor hun også røper babyens kjønn og navn.

«Endelig er vi tre. Ferdinand Mustaparta Skaug ble født 6. april og vi er overveldet av kjærlighet,» skriver den nybakte mammaen til et bilde av den lille gutten.

NYBAKTE FORELDRE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Hanneli Mustaparta og forloveden Stian Fintland Skaug er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var i oktober i fjor at 36-åringen selv røpet graviditeten på sin egen Instagram-profil, da hun skrev at hun og forloveden, Stian Fintland Skaug (34), ventet barn til våren.

«Vi skal bli tre denne våren og vi kunne ikke vært mer spente på å få møte vår lille person,» skrev modellen til et bilde av seg selv hvor hun holder hendene rundt en tydelig voksende babymage.

Da Mustaparta også bekreftet graviditeten overfor Dagbladet, fortalte hun at de ikke visste babyens kjønn ennå.

Nyforlovet

Nyheten kom bare et drøyt halvår etter at det ble kjent at modellen hadde forlovet seg med kjæresten Stian Fintland Skaug (35).

Også denne nyheten avslørte hun selv på Instagram.

- Jeg er forlovet med kjærligheten i mitt liv, Stian Skaug. Han fridde i den mest romantiske settingen, skrev hun til et bilde av seg selv hvor hun poserer lykkelig med ring på fingeren, tilsynelatende på en strand på Maldivene.

De to har vært et par siden 2017.

Tidligere var Mustaparta kjæreste med den norske artisten Espen Lind (47), men de to gikk hver til sitt i 2014, etter ni år som kjærester.

Mustaparta, som er kjent for å være mediesky, åpnet først opp om bruddet med Lind et par år seinere, overfor magasinet Costume.

- Det var tøft. Espen kjente meg utrolig godt, men da det ble slutt, måtte jeg bli ordentlig kjent med meg selv, sa hun til bladet.

Internasjonal karriere

Mustaparta har gjort stor karriere som modell siden hun var i slutten av tenåra, og har gjort jobber for blant andre Calvin Klein, Vogue, Elle og Harper's Bazaar.

PÅ RØD LØPER: Hanneli Mustaparta sammen med Vanessa Rudjord og Pia Tjelta på Costume Awards i 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Hanneli Mustaparta sammen med Vanessa Rudjord og Pia Tjelta på Costume Awards i 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
STJERNE: I 2015 poserte Hanneli Mustaparta sammen med den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson i forbindelse med et moteshow i Paris. Foto: AFP / NTB scanpix
STJERNE: I 2015 poserte Hanneli Mustaparta sammen med den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson i forbindelse med et moteshow i Paris. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Hun har ofte vært å se i byer som New York, Milano og Paris, gjerne som selvskreven gjest på første rad til eksklusive motevisninger.

Den norske 36-åringen har dessuten vært avbildet med store, internasjonale stjerner som filmskuespilleren Dakota Johnson (29) og moteredaktør Anna Dello Russo (56).