Amy Schumer:

Nå er hun blitt mamma

Komikeren fikk en sønn.

MAMMA: Amy Schumer er blitt mor. Det annonserte hun på Instagram mandag kveld. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Amy Schumer er blitt mor. Det annonserte hun på Instagram mandag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Komikeren Amy Schumer (37) og ektemannen Chris Fisher (39) ble i går foreldre til en liten gutt. Det avslører Schumer i et innlegg på Instagram.

- I går ble vår kongelige baby født, skriver hun til et bilde av seg selv, ektemannen og den nyfødte babyen.

At komikeren i bildeteksten omtaler sønnen som «kongelig», kommer nok som følge av en annen babyannonsering som kom tidligere i dag. Mandag ble det nemlig kjent at hertuginne Meghan og prins Harry er blitt foreldre til en gutt.

Også da graviditeten til den amerikanske komikeren ble avslørt, viste hun til hertugparet av Sussex. Den gang var det nemlig nylig blitt kjent at Meghan ventet barn, og Schumer la dermed ut et bilde av Meghan og Harry - der hun hadde redigert inn hodene til seg selv og ektemannen.

Trøblete graviditet

Den nybakte moren er kjent for å være svært frittalende, og fra scenen er hun ikke fjern for å dele av sitt eget privatliv.

Da hun i november sto på scenen i Las Vegas og vitset om graviditeten, ble det imidlertid også litt alvorlig snakk, da Schumer innrømmet at svangerskapet ikke hadde vært helt enkelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer