Charlène av Monaco:

Nå er hun endelig hjemme

Fyrstinne Charlène har vært flere måneder i Sør-Afrika på grunn av helseproblemer.

GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: Pierre Villard/Shutterstock/NTB
GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: Pierre Villard/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et tøft 2021 for fyrstinne Charlene av Monaco (43). Siden mai har hun vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert (63) og tvillingene deres, Gabriella (6) og Jacques (6).

Nå er hun imidlertid endelig hjemme. Det skriver den franske avisa Nice-Matin, som har publisert bilder av den gjenforente familien.

Hun ble tatt imot av ektemannen og barna, som hadde med en stor blomsterbukett, ifølge avisa. Fyrstinnen dukket også opp med ny frisyre - kort, brunt hår.

43-åringen hadde også med seg sin nye hund, en rhodesian ridgeback, kjent som afrikansk løvehund.

- Ryktene rundt fyrstinnens «forsvinning» har vært mange, og det har vært spekulert i hvor vidt der egentlig handlet om helsa. Nå er hun imidlertid på plass i Monaco igjen, noe jeg tenker hennes to barn setter aller størst pris på. De har jo levd månedsvis uten mamma ved sin side, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, til Dagbladet.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

Fyrstinnen dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder. I september besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer