Charlène av Monaco:

Nå er hun endelig hjemme

Fyrstinne Charlène har vært flere måneder i Sør-Afrika på grunn av helseproblemer.

GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: Pierre Villard/Shutterstock/NTB
GJENFORENT: Fyrst Albert har endelig fått kona, fyrstinne Charlène, hjem. Foto: Pierre Villard/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et tøft 2021 for fyrstinne Charlene av Monaco (43). Siden mai har hun vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika uten ektemannen, fyrst Albert (63) og tvillingene deres, Gabriella (6) og Jacques (6).

Nå er hun imidlertid endelig hjemme. Det skriver den franske avisa Nice-Matin, som har publisert bilder av den gjenforente familien.

Hun ble tatt imot av ektemannen og barna, som hadde med en stor blomsterbukett, ifølge avisa. Fyrstinnen dukket også opp med ny frisyre - kort, brunt hår.

43-åringen hadde også med seg sin nye hund, en rhodesian ridgeback, kjent som afrikansk løvehund.

- Ryktene rundt fyrstinnens «forsvinning» har vært mange, og det har vært spekulert i hvor vidt der egentlig handlet om helsa. Nå er hun imidlertid på plass i Monaco igjen, noe jeg tenker hennes to barn setter aller størst pris på. De har jo levd månedsvis uten mamma ved sin side, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, til Dagbladet.

Fyrstinnen dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.