Paris Hilton:

Nå er hun gift

Paris Hilton har gitt sitt ja til entrepenør Carter Reum.

ENDELIG GIFT: Paris Hilton skal endelig å fått sitt «eventyrbryllup». Foto: Broadimage/Shutterstocl/NTB
ENDELIG GIFT: Paris Hilton skal endelig å fått sitt «eventyrbryllup». Foto: Broadimage/Shutterstocl/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår kunne hotellarving og realitystjerne Paris Hilton (40) bekrefte forholdet med forfatter og entreprenør Carter Reum (40). Da hadde romanseryktene allerede svirret i lang tid.

I starten av 2021 kunne paret også røpe at de hadde forlovet seg, og at frieriet hadde funnet sted på ettårsdagen 13. februar. Hilton la ikke skjul på at pandemien hadde bidratt til at hun tenkte gjennom hva som var viktig for henne.

- Som en som reiste hele tida hadde jeg en sjanse til å bli hjemme og tenke over det som er viktig for meg. Forholdet mitt og tida jeg brukte med Carter var en gave. Jeg er spent på neste kapittel, sier Hilton.

Nå har altså dette kapitlet fått sine inngangsord. Hun har lagt ut et bilde på Instagram som bekrefter ekteskapet, kort tid etter at E! Online siterte en ikke-navngitt kilde på at bryllupet hadde funnet sted i Los Angeles, torsdag.

«Mitt for alltid starter i dag. 11/11. #AkkuratGift», skriver hun til bilde av seg selv som hvit brud.

Tidligere denne uka har hun ladet opp til bryllupet med en rekke bilder på det sosiale mediet. Blant annet har hun posert som Barbiedukke i emballasje som lyder «Paris in Love: Commitment is hot», med en tydelig referanse til sitt eget slagord - «so hot».

Det er også tittelen på hennes nye serie. Hilton har altså ikke giftet seg i all hemmelighet, slik flere store stjerner velger å gjøre. Hun har blant annet snakket om bryllupet i podkasten «This is Paris», hvor hun i forkant avslørte at det var første dans som ektepar hun var mest nervøs for.

- Jeg har ikke hatt et eneste sekund ledig. Jeg har tatt dansetimer to ganger - det er bare så vanskelig, sier hun der, ifølge E! Online.

Tidligere har hun også avslørt overfor talkshowvert Jimmy Fallon at bryllupet vil stå til tre dagers ende, og at hun «mest sannsynlig» ville ha hele ti brudekjoler under arrangementet.

Hiltons ektemann er en veletablert forretningsmann. I 2007 lanserte han vodkaen VEEV Spirits sammen med sin bror Courtney Reum, og fire år seinere dukket selskapet opp på listen til magasinet Inc under «de 500 raskest voksende selskap», ifølge US Weekly.

ORBAUSER FANSEN: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt «This is Paris» viser Hilton for første gang fram det hun betegner som sin ekte stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbauser fansen. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Hilton har tidligere vært forlovet. Hun hadde nemlig planer om å gifte seg med kjæresten Chris Zylka, men de to brøt forlovelsen i 2018.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer