Isabel Raad:

- Nå er jeg lei

Influenseren ser ikke for seg en ny kjæreste med det første.

SINGEL: Isabel Raad har vært koplet til flere menn i løpet av åra. Nå vil hun være singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Isabel Raad har vært koplet til flere menn i løpet av åra. Nå vil hun være singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og forfatter Isabel Raad (29) deler flittig oppdateringer om livet sitt til sine 340 000 følgere på Instagram.

Hun har vært åpen med følgerne når hun har vært i forelsket, og sist hun var i et forhold som var noenlunde offentlig, var med britiske Jack Beumont (28).

De to gikk fra hverandre i august 2022.

«Jeg ønsker å få jobbe meg gjennom dette privat, og hadde satt pris på at det ikke spekuleres på og spørres om», var blant det hun skrev den gang.

Mystisk mann

Etter hvert ble influenseren koplet til nok en brite, nemlig James Blackwell (36). Hun tok opp romanseryktene i en video på YouTube den gang, og erkjente at hun hadde funnet seg enda en brite.

- Jeg vet jeg har sagt jeg skal være singel lenge, og det var absolutt planen min. Men man kan ikke planlegge livet sitt. Når jeg nå møtte en helt fantastisk fyr (...) så vil jeg ikke la den sjansen gå, sa hun.

Hun fortalte også at de ikke var et par ennå, men omtalte det som et «situationship» - et slags udefinert, romantisk forhold.

Nå er Raad helt singel.

Det forteller hun til Nettavisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer