Levi Try:

- Nå er jeg lei

Det er ikke bare-bare å komme inn på boligmarkedet i hovedstaden, erfarer den tidligere «Sommerhytta»-deltakeren.

VIL VIDERE: - Jeg har pakket alt, forteller Levi Try. Foto: Privat
VIL VIDERE: - Jeg har pakket alt, forteller Levi Try. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer kunne Dagbladet fortelle at tidligere «Sommerhytta»-vinner Levi Try (25) har solgt vinnerhytta, som han også har bodd i de siste åra.

Den vant han i 2020, sammen med sin daværende kjæreste Øyunn Krogh (28).

Samtidig som Try delte nyheten om hyttesalget, fortalte han Dagbladet at han hadde solgt den for å kunne kjøpe seg et nytt hjem i hovedstaden.

- Det vanlige er jo å kjøpe seg et hjem før man skaffer seg hytte, og jeg har skjønt at det er en bedre rekkefølge å gjøre ting, lo han da.

Uten sted å bo

Nå er derimot ikke lenger vinnerhytta hans på papiret - men 25-åringen står fortsatt uten et sted å bo.

«Sommerhytta»-vinnerne deler detaljer fra innspilling. Video: Nora Skavhaug, TV 2/«Sommerhytta». Vis mer

- Jeg sitter og byr på en akkurat nå faktisk, men det har jeg gjort mange ganger før uten hell. Jeg har blitt litt vant til å ikke få den, så jeg prøver å ikke bli for glad i leiligheten før jeg byr, sier han da Dagbladet slår på tråden.

Videre åpner han om at han synes det er vanskelig å orientere seg på boligmarkedet nå, og særlig når han står i det alene.

- Jeg kjenner litt på at når man står i det alene så blir det litt kjipt, for man kan ikke støtte seg på noen andre som også legger i mye penger i dette, og jeg må alltid ta det riktige valget. Det er sikkert en god ting, men en litt vanskelig ting, sier han og ler litt.

- Ikke mistet motet

Try forteller at selv om han har vært «hjemløs» i sommer, har han ikke lidd noen nød av den grunn.

Mange la merke til at noe var annerledes med ansiktet til programleder Cathrine Fossum under torsdagens episode av «Sommerhytta». Video: TV 2. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

- Jeg har jo på en måte vært det, men jeg har jo ikke det heller. Men det har blitt noen sofaer hos venner!, ler han og fortsetter:

- Nå er jeg lei av å bo på hytta, og jeg har jo pakket alt og er klar for å dra videre og komme meg inn til byen.

Tross noe motgang på boligkjøperfronten, er 25-åringen fortsatt ved godt mot.

- Jeg har ikke mistet motet - ikke enda i hvert fall. Jeg har en så stor motivasjon til å få til dette, hvis ikke hadde jeg nok hatet det. Ideelt sett skulle jeg ønske jeg bare kunne gi pengene mine til noen som kunne fikset det hele, så jeg bare kunne flytta inn, ler han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer