Nå er Jenny blitt mamma

Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad ble foreldre i går.

BLE MAMMA:  Jenny Skavlan er blitt mamma. I går fødte hun en jente. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BLE MAMMA: Jenny Skavlan er blitt mamma. I går fødte hun en jente. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) har blitt foreldre til en liten jente.

Hun ble født i går og har fått navnet Åse.

- Verden har blitt rikere! 28. April 2016 kom lille Åse til verden til lyden av Daddy Lessons med Beyoncé. Hun har ingen jobb, eier ikke nåla i veggen og har foreløpig relativt dårlige bordmanerer. Hun er perfekt! Nå må jeg på ammekurs, så vi snakkas seinere, skriver Thomas «Fingern» Gullestad på Facebook.

Deres første barn Det var i oktober det ble kjent at Skavlan og Gullestad venter sitt første barn sammen, og forrige måned røpet Jenny Skavlan at hun var gravid med en jente.

Til og med mora har rukket å dele den gledelige nyheten med følgerne sine på Instagram.

- Jeg vet om en nydelig liten pike som ikke kan si «jeg ble'kke født i går», i dag. Hun heter Åse og jeg håper verden kan takle noe så fantastisk som henne, skriver Jenny i dag.

Paret giftet seg i april 2014, etter å ha vært kjærester i syv år. Jenny Skavlan som er en forkjemper for gjenbruk og har gitt ut sy-bok og egen kleskolleksjon, giftet seg selvfølgelig i egendesignet brudekjole.

De ga hverandre sine ja på Norsk Design- og Arkitektursenter foran familie og kjente og kjære venner.

- Hun blir en supermamma Da nyheten om graviditeten ble kjent sa Gullestad at han regnet med at Skavlan blir en feiende flott mamma:

- Hun er jo helt super, og blir nok en supermamma også. Jenny får til det meste. Men livet slutter ikke selv man får en kid, det blir bare én til som får være med på all moroa.

Jenny Skavlan har delt flittig fra tida som gravid på sosiale medier. Den siste uken har det vært meget stille fra det ellers så aktive paret.

Den store magen til tross, har hun som vanlig hatt mange jern i ilden, og spilte i februar inn «Børning 2». Manuset måtte skrives om på grunn av hennes voksende mage.

NYGIFTE:  Akkurat to år etter at Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan giftet seg, kom lille Åse til verden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYGIFTE: Akkurat to år etter at Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan giftet seg, kom lille Åse til verden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Opp mot 400 000 nordmenn så den første «Børning»-filmen på norske kinoer i fjor, og forventningene er høye til oppfølgeren.

Rapper, DJ og programleder Gullestad sa til Dagbladet tidligere i år at han enda ikke aner hva slags type pappa han blir til «lille Fingern».
 

- Jeg håper jeg blir en leken far, og jeg tror ikke jeg blir spesielt streng i alle fall. Jenny blir nok ganske lik som mor, leken og positiv.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra de nybakte foreldrene.