Katarina Flatland giftet seg:

Nå er Katarina Flatland gift

TV 2-profilen ga sitt ja til kjæresten gjennom sju år.

GIFT: I dag kunne Kataria Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli
GIFT: I dag kunne Kataria Flatland og Harald Dobloug gi hverandre sitt «ja» i et storslått bryllup i Danmark. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programleder Katarina Flatland (28) giftet seg med Harald Dobloug (29) i et storslått bryllup på et slott på Fyn i Danmark, lørdag ettermiddag.

Selve vielsen fant sted i en kirke, og paret ble forrettet av den norske sjømannspresten Pål Kristian Balstad (39). Han skulle egentlig ha ferie på dette tidspunktet, men ble overtalt av Katarinas mormor til å stille opp.

Bruden selv bar en elegant, langermet kjole med blondeermer og slør.

To bryllupsreiser

Tidligere har 28-åringen fortalt at det blir rundt 80-90 gjester i bryllupet, og at de to har planlagt flere bryllupsreiser.

- Det blir flere bryllupsreiser, faktisk. Vi har lyst til å ta «hovedreisen» på vinterhalvåret, så den utsetter vi et halvt år. Og så stikker vi til Spania rett etter bryllupet, sa hun i et intervju med VG tidligere i år.

- Ikke stresset

Katarina Flatland og Harald Dobloug har vært et par siden 2011, og forlovet seg for litt over to år siden. Frieriet skjedde mens de to var på ferie sammen i New York. Det var Katarina selv som avslørte forlovelsen med et innlegg på sin Instagram-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer