Aksel Hennie gifter seg:

Nå er kjendiseliten samlet på Sicilia

Kjendisene er klare for Aksel Hennies og Karoline Hegboms bryllup.

GIFTER SEG: I dag får skuespiller Aksel Hennie sin kjære Karoline Hegbom i en seremoni på den italienske øya Sicilia. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GIFTER SEG: I dag får skuespiller Aksel Hennie sin kjære Karoline Hegbom i en seremoni på den italienske øya Sicilia. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august ble det kjent at skuespiller Aksel Hennie (43) hadde forlovet seg med den 27 år gamle kjæresten Karoline Hegbom. Det ble kunngjort i en pressemelding fra Den Norske Filmfestivalen i Haugesund som skrev at Hennie hadde blitt «kidnappet av flere kompiser til sitt eget utdrikningslag» - og dermed ikke ville bli å se under den prestisjetunge filmfestivalen.

Parets bryllupsplaner hadde vært holdt hemmelig fram til da - og nå er bryllupsdagen endelig kommet.

Bryllupet skal etter alt å dømme stå i fjellbyen Taormina på den italienske øya Sicilia i dag, fredag. En rekke kjente navn står på den celebre gjestelista, og kjendisene har flokket til den sicilianske byen for å overvære parets bryllup.

Det var VG som først omtalte saken.

Kjendistung gjesteliste

Blant dem er komiker Odd-Magnus Williamson (38) og kona Tinashe Williamson (34). Paret har delt en rekke bilder på Instagrams historiefunksjon fra den idylliske øya, blant annet sammen med skuespiller Tobias Santelmann (39). Han er på plass sammen med kjæresten Jennifer Bråthen.

Tinashe har også delt et bilde av ektemannen og Santelmann sammen, i tillegg til en rekke videoer fra det som ser ut til å være en fest i forkant av den store bryllupsdagen. Torsdag delte 34-åringen også en video fra en båt, hvor man kan se den italienske øyas vakre kyst i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer