Anna Rasmussen:

Nå er «Mamma til Michelle» trebarnsmor

- Vår lille etterlengtede Lucas har meldt sin ankomst.

BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius ble foreldre til lille Lucas i går. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BABYLYKKE: Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius ble foreldre til lille Lucas i går. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den norske kjendisbloggeren Anna Rasmussen (20) er blitt mamma for tredje gang, og både mor og barn er i super form.

Dette avslører den nybakte mora selv på sin populære blogg seint mandag kveld.

«Endelig, vår lille etterlengtede Lucas har meldt sin ankomst. Mandag 3.oktober kl.13.04 møtte vi familiens nykommer. En liten perfekt gutt, med sine 3535g og 50cm», skriver hun og fortsetter:

- Uendelig vakker

«Han er så uendelig vakker, og jeg har ikke ord for kjærligheten vi har kjent på for han disse første timene. Det hele er veldig uvirkelig, og vi er så forferdelig stolte, ord blir helt fattige. Jeg er rett og slett helt målløs, og vet ikke helt hvordan det er mulig å formulere dette innlegget, uten å virke helt tullete».

Videre deler Rasmussen med leserne at hun er tullete forelsket i både sin nyfødte sønn og sin kjære samboer Jan - som har vært en fantastisk støtte under fødselen.

På Instagram poster hun også et bilde av seg selv og sønnen:

VELKOMMEN TIL VERDEN, LUCAS!💙 Mammatilmichelle.blogg.no‼️ Klikk på link i bio🙌🏼 @mammatilmichelle

A photo posted by Anna Rasmussen (@mammatilmichelle) on

Røpet kjønn og navn på forhånd

Flere av detaljene om den nye verdensborgeren ble kjent allerede mens Rasmussen, også kjent som «Mamma til Michelle», gikk gravid med den nyfødte gutten.

I starten av juni, omlag tre måneder etter at hun annonserte graviditeten, røpet bloggeren at barna Michelle (5) og William (1) skulle få en lillebror.

«Bloggerne»-profilen og kjæresten Jan Lossius (23) røpet babyens kjønn i en video på Rasmussens populære blogg.

- Vi er alle i lykkerus over vår nye lille prins. Nå har jeg vært så heldig å få en av hver tidligere. Vi er veldig glad for at vi skal bli en liten gutt til, da blir Michelle værende den eneste prinsessen vår en stund til, sa Rasmussen til Seoghør.no da kjønnet ble kjent.

Sydd på babyteppet

Et par måneder etter at 20-åringen valgte å dele babyens kjønn med leserne sine, publiserte hun et blogginnlegg der hun røpet hvilket navn den lille skal få.

- Trodde jeg tok riktig valg

«Endelig har vi gleden av å dele navnet på vår lille ufødte prins! Hjerte mitt banker litt fortere enn vanlig når jeg trykker publiser nå, men det er nok ikke noe annet enn et godt tegn. Vi gleder oss til å møte deg, lillevenn!», skrev Rasmussen i midten av august.

Igjen brukte hun video som virkemiddel for å avsløre nyheten. I videoen kan man se Rasmussen og kjæresten brette sammen et babyteppe.

Mot slutten avsløres det at det er Lucas den lille skal hete, ettersom dette navnet er sydd på babyteppet.

Utsatt for netthets

Det faktum at Rasmussens tre barn har tre forskjellige biologiske fedre, har medført at hun er blitt utsatt for massiv kritikk og hets. Den ferske trebarnsmoren, som ble gravid med Michelle som 14-åring, ble først kjent gjennom FEM-serien «Unge mødre».

Etter at Anna Rasmussen røpet at hun var gravid for tredje gang, gikk det såpass langt at bloggkollega Sophie Elise Isachsen (21) skrev et eget blogginnlegg til hennes forsvar.

I sommer valgte Rasmussen selv å ta til orde mot netthetsen i et blogginnlegg. Der skrev hun at hun ikke angret på noen av svangerskapene sine, selv om de to første ikke var planlagt.

«Dessverre så har det seg sånn at mine barn ikke har samme biologiske far. Jeg angrer ikke en dag på dette heller. Livet ble sånn, og tok denne veien. Hverken jeg eller barna mine fortjener å bli straffet for dette. De hadde aldri vært de barna de er i dag, om de ikke hadde sine gener», var blant poengene hun understreket i det personlige innlegget.

Tidligere har Rasmussen fortalt til Seoghør.no at datterens fødsel også ble starten på hennes eget liv:

- Jeg var ung, og følte vel at livet mitt fikk en ny start den dagen jeg ble mamma. Livet mitt var plutselig verdt noe, jeg var plutselig verdt noe for et annet menneske. Jeg var en liten jente sin mamma. Det var plutselig et lite menneske som var helt avhengig av å ha meg rundt seg, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer