Kristine Thybo Hansen forlovet seg:

Nå er én av dem forlovet

Ble fridd til i dypet av de svenske skogene.

RØPER FORLOVELSE: Kristine (t.v) og Johanne Thybo Hansen er også kjent som Jegertvillingene. Nå har førstnevnte forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
RØPER FORLOVELSE: Kristine (t.v) og Johanne Thybo Hansen er også kjent som Jegertvillingene. Nå har førstnevnte forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kristine Thybo Hansen (28) - kjent fra TV-serien «Jegertvillingene» hvor hun figurerer sammen med sin tvillingsøster Johanne Thybo Hansen (28) - har forlovet seg med kjæresten Robert Bjørklund. Det avslører hun selv i et innlegg på sin Facebook-profil som ble delt mandag kveld.

Det var VG som først omtalte saken.

I innlegget kommer det fram at frieriet fant sted i dypet av de svenske skogene. Den kjente TV-profilen, som også har deltatt i det populære realityprogrammet «Farmen» sammen med tvillingsøsteren, har delt et romantisk bilde på sin Facebook-vegg.

- Jeg sa ja, i dypet av de svenske skogene. Elsker deg, Robert Bjørklund, har hun skrevet i innlegget.

På bildet kan men se Thybo Hansen og kjæresten sine hender - og på førstnevntes ringfinger kan man også se en skinnende, enkel forlovelsesring. Det er ingen tvil om at frieriet fant sted i omgivelser som den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren føler seg svært hjemme i.

I bakgrunnen kan man også skimte et bål - så det ser ut til at det var et romantisk og noe annerledes frieri som fant sted i Sverige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer