STOR DAG: Lørdag fikk Thomas Seltzer sin Cecilie Caroline Waade i Frogner kirke i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
STOR DAG: Lørdag fikk Thomas Seltzer sin Cecilie Caroline Waade i Frogner kirke i Oslo. Foto: Lise Åserud / NTB ScanpixVis mer

Thomas Seltzer og Cecilie Caroline Waade:

Nå er Thomas Seltzer og Cecilie gift

- Seremonien var veldig fin. Veldig rørende.

I dag, lørdag, ga programleder Thomas Seltzer (49) og kjæresten Cecilie Caroline Waade (34) hverandre sine ja i Frogner kirke i Oslo.

- Jeg er veldig spent. Jeg tror det blir en fantastisk dag, fortalte bruden til Dagbladet før hun skulle gå ned kirkegulvet.

Til stede for å feire kjærligheten og den store dagen, var en rekke av parets profilerte venner, deriblant Bård Tufte Johansen (49), Odd Magnus Williamson (38), Morten Ramm (40), Mona B. Riise (46), Asbjørn Slettemark (43), Harald Eia (52), Erling Kagge (55) og Christian Ingebrigtsen (41).

SAMMEN I ÅTTE ÅR: Her er Thomas Seltzer og Cecilie Waage på rød løper før Gullruten-showet i Grieghallen i Bergen for fem år siden.
Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
SAMMEN I ÅTTE ÅR: Her er Thomas Seltzer og Cecilie Waage på rød løper før Gullruten-showet i Grieghallen i Bergen for fem år siden. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer

I motsetning til fredag, da uværet «Knud» herjet over Østlandet, kunne brudeparet puste lettet ut, ettersom feiringa lørdag foregikk under tilnærmet blå himmel og sol. Bruden var ikledd en lang, stroppeløs brudekjole, mens brudgommen var kledd i mørkeblå dress.

- Seremonien var veldig fin. Veldig rørende, sier Thomas Seltzer til Dagbladet etter å ha kommet ut av kirka.

- Hvordan føles det å være gift?

- Det er veldig rart, men veldig fint. Det er et stort privilegium å være gift med Cecilie. Nå skal det feires med fest og dans, sier han.

Se dette innlegget på Instagram

Best day and night of my life.

Et innlegg delt av HappyTomOslo (@therealthomasseltzer)

Av musikalske innslag i kirken, sto både Ida Jenshus og den norske trioen Darling West oppført på bryllupsprogrammet.

Feriefrieri

Det var da paret var på juleferie i Costa Rica i 2016 at Seltzer og Waade ble forlovet, under en middag med venner.

En kelner kom til bordet med en forlovelsesring på brettet, og spurte en intetanende Waade flere ganger om ikke ringen var hennes. Midt i forvirringen gikk Seltzer ned på kne, og fikk ja fra kjæresten.

- Jeg har vunnet i livets lotteri, sa han til Se og Hør etter frieriet.

Ble foreldre

Det nygifte paret har vært sammen i åtte år, og bodde i flere år fra hverandre, da Seltzer holdt til i Oslo, mens Waade var bosatt i Trondheim.

I 2017 ble det kjent at de to hadde kjøpt leilighet sammen i Trondheim, og samme år ønsket de et nytt familiemedlem velkommen til verden.

- Det er stor stas å få barn når man selv er på vei inn i livets høst, eventuelt vinter, uttalte han i en kommentar til Se og Hør.

Mens Waade har en datter fra et tidligere forhold, ble dette Seltzers første barn. Familieforøkelsen kunngjorde han selv på Facebook.

«Kl. 02.02 i natt fikk Cecilie og jeg en datter, og Amalie fikk en lillesøster (søstrene avbildet). Babyen er nydelig og sterk og vi er forelsket i henne», skrev den stolte pappaen.