Kim Larsen kreftsyk:

Nå forteller kona om Kim Larsens kamp mot sykdommen

Den danske artisten fikk konstatert prostatakreft i desember.

KREFT: Den folkekjære danske artisten, Kim Larsen, fikk påvist prostatakreft i desember i fjor. Nå deler kona Liselotte en oppdatering på artistens helsetilstand. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
KREFT: Den folkekjære danske artisten, Kim Larsen, fikk påvist prostatakreft i desember i fjor. Nå deler kona Liselotte en oppdatering på artistens helsetilstand. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I begynnelsen av januar ble det kjent at den folkekjære danske artisten Kim Larsen (72) er rammet av kreft.

Nå, over tre måneder seinere, bryter familien tausheten om 72-åringens helsetilstand. Overfor danske Ekstra Bladet forklarer Larsens kone, Liselotte Larsen, at ektemannen etter forholdene har det bra.

- Han har det fint og sitter og skriver tekster som aldri før. Han er hjemme, og har vært det hele tiden, bortsett fra da han ble innlagt på sykehus, sier Liselotte Larsen til avisa.

- Tar det fint

Det var i et innlegg på Facebook at 72-åringen ga fansen sjokkbeskjeden om at han fikk konstatert kreft i prostata i desember. Samtidig avlyste han flere planlagte konserter.

- Legene er positive, og vi har kjempeflinke leger. Kim tar det fint, forteller kona, uten å utdype ektemannens helsetilstand ytterligere.

72-åringen har imidlertid planlagt en stor sommerturné, og kona går langt i å forsikre fansen om at han vil gjennomføre denne. Konsertene finner sted fra 26. juni fram til 25. august i både Danmark, Norge og Sverige.

- Han blir klar. Det er jeg fullstendig sikker på. Han spiller for harde livet hjemme allerede, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer