Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Nå går jeg under jorden

Aylar skulle helst sett at snikbildene i Se og Hør ikke var der.

LIKER IKKE BILDENE: Aylar Lie er ifølge sin manager ukonfortabel med snikfotograferingen til Se og Hør. Foto: Anders Grønneberg/Dagbladet
LIKER IKKE BILDENE: Aylar Lie er ifølge sin manager ukonfortabel med snikfotograferingen til Se og Hør. Foto: Anders Grønneberg/Dagbladet Vis mer

Den mulige smørebommen på gårsdagens etappe av Tour de Ski burde kanskje vært dagens samtaleemne rundt Norges skiess Petter Northug.

I stedet er det forsida på Se og Hør som har vært på manges lepper.

- Møkkablad Petter Northugs pressetalsmann kaller Se og Hør et møkkablad, etter at bladet over hele forsida har lansert Northug og tidligere nakenmodell Aylar Lie som superpar.

Rett før jul ble de to snikfotografert mens Aylar var på besøk i Trondheim.

Avkrefter ikke Aylars manager, David Eriksen, ønsker verken å avkrefte eller bekrefte overfor Dagbladet hvorvidt de to faktisk er kjærester eller ikke. Han har snakket med Aylar, og sier hun ikke synes noe særlig om Se og Hør-oppslaget.

- Hun skulle nok helst sett at bildene ikke var der. Jeg tror alle ville ha følt det ukomfortabelt å bli snikfotografert, sier Eriksen til Dagbladet.

- Går under jorden Dagbladet har ikke lykkes å komme i kontakt med Aylar selv. For to dager siden la hun igjen følgende beskjed på Twitter:

«Slutt på ferie, fest og morro, men tilbake til lesesalen, leilighetjakt og flytting... Går under jorden, så det blir lite twitring. Snakkes»

TAUS: Petter Northug ville ikke si ett ord om saken da han møtte pressen i Val Di Fiemme i dag. Foto: Anders Skjerdingstad / Dagbladet
TAUS: Petter Northug ville ikke si ett ord om saken da han møtte pressen i Val Di Fiemme i dag. Foto: Anders Skjerdingstad / Dagbladet Vis mer

I Val Di Fiemme ville ikke Petter Northug si ett eneste ord om bildene i Se og Hør eller romanseryktene. Da pressen møtte bursdagsbarnet, som fyller 26 i dag, stakk han rett ut i løypende uten å oppklare om han også kunne gratuleres med ny kjæreste.

Faksimile: Fredagens utgave av Se og Hør
Faksimile: Fredagens utgave av Se og Hør Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media