«Tangerudbakken Borettslag»:

Nå gjør denne gjengen comeback: - Blir mye sterke øyeblikk

Deltakerne lover en forrykende siste sesong av «Tangerudbakken».

COMEBACK: Ny sesong av «Tangerudbakken Borettslag», som har gått på norske tv-skjermer i ti år. Hva gleder de seg mest til og hva har de gjort siden sist? Svarene får du her. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): I 2018 er det hele ti år siden TVNorge startet innspillingen av den første sesongen med «Tangerudbakken Borettslag». At dokumentarserien om den fargerike gjengen fra borettslaget på Stovner skulle favne så bredt, hadde nok få sett for seg.

Gjengen ble noen av landets største og mest folkekjære kjendiser, og serien ble blant annet belønnet med Gullruten for beste dokusåpe i 2009. Fem år seinere skulle serien forsvinne fra skjermen, med spesialsesongen «Jul i Tangerudbakken» i 2014 som siste innskudd i rekka.

Men det var ikke enden på visa. På onsdag gjør gjengen comeback, noe som ble feiret med en heidundrende fest i Holmenkollen mandag kveld.

Lover spenning

Sesongen som starter på tv nå blir den sjette i rekka. TVNorge har også meldt at det vil bli den siste.

Vi får et nytt møte med de faste profilene Hans Korsgaard, Olav Grimdalen jr., Hege-Anette Havik, Hansine Finvik, Bjørn Terje Axelsen og Cecilie P. Nilsen.

Overfor Dagbladet lover Grimdalen jr. spennende tv framover.

- Det er nå siste sesong, og det er litt vemodig. Men det er samtidig litt deilig, for vi begynner å bli litt mette. Denne sesongen handler om at foreldrene våre blir eldre, at vi gjør forskjellige ting og at vi skal på tur sammen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer