Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gunnar Greve:

Nå har de blitt foreldre

Delte familieforøkelse på Instagram.

BLE FORELDRE: Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen har fått sitt første, felles barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BLE FORELDRE: Gunnar Greve og kjæresten Henny Stenshaug Pettersen har fått sitt første, felles barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Det har vært et travelt år for «Idol»-dommer og manager Gunnar Greve (37). Tidligere i år endret han sivilstatusen sin på Facebook, og røpet dermed at han hadde funnet lykken med Henny Stenshaug Pettersen (26).

Til Se og Hør kunne Greve i sommer også avsløre at de to ventet sitt første barn sammen.

- Vi gleder oss enormt til å få en liten smårolling! sa Greve til bladet den gang.

Nå er ventetida over. Det avslører Greve selv på sin Instagram-konto, der han blant annet har delt et bilde av et par søte barnesko.

- Velkommen hjem, Alba, skriver Greve under bildet, og avslører med det den lille jentas navn.

Se dette innlegget på Instagram

Welcome home, Alba❤️

Et innlegg delt av @gunnargreve (@gunnargreve)

- Jeg som falt for henne

Lille Alba 26-åringens første barn, mens Gunnar Greve har to døtre med ekskona Helene Ree, som han skilte seg fra etter fire års ekteskap i 2016.

Paret holdt en svært lav profil rundt forholdet til å begynne med og først halvannet år etter at de to skal ha blitt et par, dukket de opp på den røde løperen sammen. Det var under årets Spellemannpris-utdeling, og den gang avslørte de også hva de falt for ved hverandre.

TESTES: Andreas «TIX» Haukeland får tidlig prøvd seg i sin ny jobb som «Idol»-dommer. Video: Rød Løper Vis mer

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, sa Greve til Dagbladet.

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media