Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Helene Olafsen og Jørgen Nilsen:

Nå har de blitt foreldre

Programlederen og dansekjæresten har fått en sønn.

FIKK BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FIKK BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har blitt foreldre til en liten gutt. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) og forloveden Jørgen Nilsen (30) har fått sitt første barn.

Det bekrefter Nilsen på Instagram.

«Velkommen til verden, lille Louie», skriver den nybakte faren til et bilde av forloveden og parets nyfødte sønn.

Den lille gutten kom til verden 15. mars.

«Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to», skriver han videre.

Også Olafsen selv har delt den glade nyheten.

«Guttene mine. Lille Louie kom til slutt - 15.03.2020. Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus, og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie», skriver hun til et bilde av Nilsen og den lille gutten.

Olafsen har vært svært aktiv i løpet av hele svangerskapet, og var på «Senkveld»-innspilling seinest forrige uke, kort tid før hun hadde termin.

Avslørte graviditeten på tv

Olafsen avslørte gravidnyheten under innspillingen av «Senkveld» i september i fjor, til stor overraskelse for både programledermakker Stian Blipp (30) og resten av publikum.

- Jeg ble jo selvfølgelig veldig glad. Det er jo en vanvittig gave. Men jeg ble også litt perpleks, på en måte. Det er så stort at jeg kanskje ikke klarte å ta det inn helt med en gang, det er jo sikkert en grunn til at man skal gå gravid i ni måneder. Man skal kjenne på det og bli vant til det og forberede seg, fortalte Olafsen til Dagbladet etter sending den gang.

IKKE PLANLAGT: Helene Olafsen og kjæresten Jørgen Nilsen fikk plutselig lyst til å danse da de gikk tur lille julaften. Video: Helene Olafsen Vis mer

Nyheten om familieforøkelsen kom bare måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. Da hadde duoen kjøpt seg hus sammen, og den siste tida har de vært opptatt med oppussing før deres førstefødte kom til verden.

Fridde ved sjøen

2019 bydde på flere store øyeblikk for paret. Ikke bare ble de samboere og kunne dele den gledelige babynyheten - de ble også forlovet.

Det var i november at Olafsen avslørte at hun hadde svart «ja» da kjæresten gikk ned på kne og hadde sørget for et romantisk vinterfrieri.

- Han hadde alt perfekt timet. Han hadde pyntet med masse julelys hele veien ned mot sjøen, som han skrudde på samtidig. Det var rødt og glorete, helt «over the top». Men jeg skjønte det da lyset kom på. Han sto der nede med ti røde roser, opplyst av rødt lys, og gikk ned på kne. Det var veldig romantisk, sa Olafsen til Dagbladet etter frieriet.

Den pensjonerte snowboardkjøreren og kjæresten bekreftet at de var kjærester høsten 2018. Da hadde de året før danset sammen og vunnet dansekonkurransen «Skal vi danse».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!