Truls Svendsen:

Nå har de blitt tobarnsforeldre!

Truls Svendsen og Charlotte Smith deler gladnyhet.

BLE FORELDRE: Truls Svendsen og Charlotte Smith har blitt tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Truls Svendsen og Charlotte Smith har blitt tobarnsforeldre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni kom gladnyheten om at programleder Truls Svendsen (48) og kjæresten Charlotte Smith (31) ventet sitt andre barn - litt over et år etter at dattera Eva kom til verden i mai i fjor.

Kort tid seinere røpet Smith at hun og Svendsen skulle få enda ei jente.

Nå er imidlertid ventetida over og paret kan omsider juble over at den vesla jenta har kommet til verden.

Røper navnet på dattera

Den gledelige nyheten deler Smith i et innegg på Instagram fredag ettermiddag. På bildet kan man se den nybakte mora med den vesle dattera i armene.

I innlegget kommer det også fram at dattera har fått navnet Annie.

«Vi elsker deg», står det videre.

Også Svendsen har delt et bilde av sin nyfødte datter på Instagram. Han benytter også anledningen til å rose samboeren og de ansatte på sykehuset.

«Så fint å endelig få møte deg, Annie. Nok en gang, fantastisk bra jobba av Charlotte. Og takk til alle de fantastiske jordmødrene, sykepleierne og legene på Ullevål. Jeg er stum av beundring for den jobben dere gjør», skriver han.

Småbarnsforeldre

Det blir trolig en travel hverdag for paret som nå er blitt tobarnsforeldre. I fjor ga imidlertid Svendsen følgerne sine et innblikk i den da nye tilværelsen som pappa. På Instagram delte han nemlig et bilde av dattera som lå godt plassert på skuldra hans.

Den gang var det tydelig at han hadde fått kjenne på livet som nybakt pappa da bildet viste en nokså trøtt Svendsen grytidlig på morgenen.

«05.14. nye tider..», skrev tv-profilen.

View this post on Instagram

05:14... nye tider...❤️

A post shared by Truls Svendsen (@trulssv) on

Da Svendsen gjestet «Senkveld med Stian og Helene» i september i fjor, avslørte han at dattera har fått et helt spesielt navn. Dattera Eva er nemlig oppkalt etter Svendsens mor som gikk bort i 1994 etter lang tid med sykdom, ifølge VG.

Under tv-sendingen forklarte Svendsen at han alltid hadde hatt et ønske om å oppkalle et barn etter mora.

- Jeg har liksom håpet at hvis jeg traff en som jeg fikk ei jente med, så ville hun være med på det. Og det var hun, forklarte Svendsen i TV 2-programmet og refererte til kjæresten, Charlotte Smith.

I BALANSE: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm blir våte da de tester yoga på et surfebrett. Video: TV 2 Vis mer

Skjedde en glipp

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble for øvrig kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesida av Dagbladet i 2017.

Den gang hadde han gitt et intervju til Dagbladets lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram:

«Leste plutselig på forsida av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer