Prins Harry og hertuginne Meghan:

Nå har de fått nytt hjem

Madame Tussauds har flyttet hertugparet av Sussex fra det kongelige hjørnet.

VOKSFIGURER: Prins Harry og hertuginne Meghans voksfigurer i Madame Tussauds står ikke lenger med kongefamilien. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB
VOKSFIGURER: Prins Harry og hertuginne Meghans voksfigurer i Madame Tussauds står ikke lenger med kongefamilien. Foto: Victoria Jones / PA via AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Madame Tussauds, det verdenskjente vokskabinettet, er en stor favoritt blant turister verden over. Hovedkabinettet ligger i London, men er også å finne i byer som Amsterdam, Hongkong, New York, Shanghai, Washington D.C. og Berlin.

Det meste som kan krype og gå av verdens kjendiselite står utstilt i form av voksdukker i naturlig størrelse, og besøkende fans kan ta selfier og more seg med sine største favoritter.

I London er naturligvis den britiske kongefamilien utstilt i sitt helt egne rojale hjørne, og fans kan altså stå tett inntill dronning Elizabeth (95) og hennes familie.

Ønsker du å ta bilder med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) må du nå imidlertid gå til en annen avdeling. Ifølge CNN har nemlig hertugparet av Sussex nå fått et helt nytt hjem.

Med Hollywood-venner

Madame Tussauds i London avslører nemlig at prins Harry og hertuginne Meghans voksdukker - akkurat som i virkeligheten - nå menger seg med Hollywood-eliten framfor kongefamilien.

Flytten startet allerede i fjor, da voksfigurene ble fjernet fra kongefamiliens hjørne i kjølvannet av at hertugparet valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Siden den gang har de bodd i California.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer