Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Justin og Hailey Bieber:

Nå har de giftet seg - igjen

Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang.

GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det melder flere amerikanske medier, deriblant nyhetsbyrået Reuters.

Både vielsen og bryllupsfesten til stjerneparet Justin (25) og Hailey Bieber (22) har foregått på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina natt til mandag, norsk tid, ifølge nyhetsbyrået.

Ifølge Vogue ga duoen hverandre sitt ja for andre gang i Somserset Kapell, og vielsen skal ha skjedd i regi av den celebre festplanleggeren, Mindy Weiss.

Kysset bruden

Stjerneparets representanter har foreløpig ikke svart på henvendelser fra Reuters, men nyhetsbyrået skriver videre at flere amerikanske kjendisnettsteder og paparazzifotografer har fulgt bryllupsfesten tett.

Før vielsen benyttet sangstjerna anledningen til dele et bilde med fansen sin på Instagram. Bildet viste håndleddet til Bieber med en klokke fra Audemars Piguet.

Til bildet skrev han følgende:

- Ga meg selv en liten bryllupsgave.

Selv om det ikke har kommet noen bilder fra selve seremonien har det strømmet til med bilder av festglade gjester, hvor paret har vært involvert i noen få. Etter bryllupsfesten benyttet Bieber selv anledningen til å dele et kysse-bilde med bruden. Bildet ble tatt i en fotoboks som flere av gjestene har benyttet seg av under feiringen.

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant People, er det 154 av stjerneparets nærmeste familie og venner til stede under feiringen. Videre skriver nettstedet at vielsen fant sted ved solnedgang.

Delte bilder fra festen

Det kan se ut til at bryllupsfesten fortsatt holder på ettersom at flere av stjerneparets celebre gjester deler bilder i morgentimene fra bryllupsfesten på Instagram, deriblant Alfredo Flores (31).

View this post on Instagram

Mr. and Mrs. Bieber 💥

A post shared by Alfredo Flores (@alfredoflores) on

Artist Justine Skye (24) har på sin side, deler flere bilder på Instagrams historiefunksjon fra Justin og Haileys bryllup.

24-åringen deler blant annet et bilde av en flaske med champagne hvor det står datoen for duoens bryllup.

THE BIEBERS: Justine Skye delte dette bilde av en champagneflaske i anledning stjerneparet Justin og Hailey Biebers bryllup. Foto: Skjermdump fra Instagram
THE BIEBERS: Justine Skye delte dette bilde av en champagneflaske i anledning stjerneparet Justin og Hailey Biebers bryllup. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Skye deler også et bilde hvor man ser ryggen til Hailey Bieber. På bildet har 22-åringen på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen.

EGEN SKINNJAKKE: Hailey Bieber tok på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen. Foto: Skjermdump fra Instagram
EGEN SKINNJAKKE: Hailey Bieber tok på seg en skinnjakke med «wife» skrevet på ryggen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Også David Grutman (45) benytter anledningen til å dele flere bilder fra stjerneparets bryllupsfest.

- Jenta vår er gift, er noe av det 45-åringen skriver til bildet.

Gikk fort i svingene

Det var i fjor høst at popstjerna og hans utkårede giftet seg i all hemmelighet for første gang i et rettslokale i New York.

Giftermålet kom brått på mange etter at duoen tok opp kontakten igjen i juni i fjor, og bare en måned seinere forlovet seg, før de i september i fjor giftet seg.

View this post on Instagram

My wife and I :) where it all began

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

I et tidligere intervju med Vogue avslørte Bieber-paret, som begge er religiøse, at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja så raskt var fordi de hadde valgt å vente med sex til ekteskapet.

- Gud ber oss ikke la være å ha sex fordi han vil ha regler. Han gjør det for å beskytte oss mot å bli såret. Jeg tror sex kan forårsake mye smerte. Noen ganger har mennesker sex fordi de ikke føler seg bra nok. Fordi de mangler egenverd. Både kvinner og menn gjør dette, var noe av det popstjerna uttalte overfor magasinet.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Svarte på gravidryktene

Bryllupet kommer kort tid etter at det begynte å sirkulere rykter om at duoen skulle bli foreldre for første gang.

Hailey valgte nemlig å kommentere et bilde av vesle Stormi (1), som er datteren Kylie Jenner (22) har sammen med rapperen Travis Scott (28). Under bildet liret hun av seg følgende kommentar:

«Vær så snill, ikke gjør meg verpesyk … Hun er den søteste», skrev hun under bildet av babyen.

Hundrevis av fans la merke til kommentaren, og trodde brått at Hailey kanskje hadde sagt mer mellom linjene enn hva hun faktisk gjorde.

Flere begynte å spekulere på om hun selv var gravid, og om dette var hennes måte å fortelle til verden at hun og Justin skulle bli foreldre.

Ryktene spredte seg som ild i tørt gress, og mediene hoppet på. Ifølge danske Se og Hør slo et kanadisk nettsted nærmest fast at Hailey faktisk var gravid, uten at noen hadde bekreftet det.

Vanligvis lar kjendisparet slike rykter rulle forbi i stillhet, men stjerna besluttet at hun ikke kunne holde tett lenger.

KLAR TALE: Hailey Bieber slo hardt ned på ryktene. Foto: Skjermdump
KLAR TALE: Hailey Bieber slo hardt ned på ryktene. Foto: Skjermdump Vis mer

- Jeg beundret bare min venninnes søte datter. Det betyr ikke at jeg skal få barn i nærmeste framtid, slo hun fast, og avfeide dermed gravidryktene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling