Justin og Hailey Bieber:

Nå har de giftet seg - igjen

Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang.

GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: Stjerneparet Justin og Hailey Bieber har gitt hverandre sitt ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder flere amerikanske medier, deriblant nyhetsbyrået Reuters.

Både vielsen og bryllupsfesten til stjerneparet Justin (25) og Hailey Bieber (22) har foregått på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff i den amerikanske delstaten Sør-Carolina natt til mandag, norsk tid, ifølge nyhetsbyrået.

Ifølge Vogue ga duoen hverandre sitt ja for andre gang i Somserset Kapell, og vielsen skal ha skjedd i regi av den celebre festplanleggeren, Mindy Weiss.

Kysset bruden

Stjerneparets representanter har foreløpig ikke svart på henvendelser fra Reuters, men nyhetsbyrået skriver videre at flere amerikanske kjendisnettsteder og paparazzifotografer har fulgt bryllupsfesten tett.

Før vielsen benyttet sangstjerna anledningen til dele et bilde med fansen sin på Instagram. Bildet viste håndleddet til Bieber med en klokke fra Audemars Piguet.

Til bildet skrev han følgende:

- Ga meg selv en liten bryllupsgave.

Selv om det ikke har kommet noen bilder fra selve seremonien har det strømmet til med bilder av festglade gjester, hvor paret har vært involvert i noen få. Etter bryllupsfesten benyttet Bieber selv anledningen til å dele et kysse-bilde med bruden. Bildet ble tatt i en fotoboks som flere av gjestene har benyttet seg av under feiringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer