Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nå har de gjort Valentina (27) radmager

Slik ser toppmodellen egentlig ut.

 NY KAMPANJE:  Klesmerket Ralph Lauren har nok en gang retusjert en av sine modeller for en kampanje. Forrige gang skapte det storm, og klesmerket gikk i etterkant ut med en offentlig unnskyldning. Faksimile: RALPH LAUREN
NY KAMPANJE: Klesmerket Ralph Lauren har nok en gang retusjert en av sine modeller for en kampanje. Forrige gang skapte det storm, og klesmerket gikk i etterkant ut med en offentlig unnskyldning. Faksimile: RALPH LAUREN Vis mer

||| (Dagbladet.no): Designmerket Ralph Lauren er i fotoshop-storm igjen, kun uker etter at det ble kjent at de hadde retusjert den 23 år gamle svenske modellen Filippa Hamilton i forbindelse med en kampanje.

I ettertid ble det kjent at 23-åringen også ble sparket fordi hun var for tjukk.

Nå har det dukket opp et nytt modellbilde, denne gangen av toppmodellen Valentina Zelyaeva (27). Også hun er blitt digitalt «slanket» så livet og hoftene ikke er bredere enn hodet hennes.

Har posert sammen
Skuldrene hennes er også blitt betydelig bredere enn hoftepartiet, melder Daily Mail.

Bildene av den syltynne modellen ble vist i forbindelse med en kampanje i Sydney i Australia, og den britiske avisa har fått tak i før- og etterbilder. Begge versjoner av annonsen med Valentina ute på hjemmesiden til Ralph Lauren i Australia.

Ifølge en rangering Forbes magazine var Zelyaeva en av de 13 mest betalte modellene i verden i fjor. Hun har jobbet for Ralph Lauren siden 2005, og er også venninne med den svenske modellen Filippa Hamilton, ifølge The Daily Telegraph.

De to skal tidligere ha posert sammen for klesmerket.

 IKKE TYNN NOK: Den 27 år gamle modellen Valentina Zelyaeva har blitt kraftig slanket i en av Ralph Laurens nye reklamer. Foto: STELLA PICTURES
IKKE TYNN NOK: Den 27 år gamle modellen Valentina Zelyaeva har blitt kraftig slanket i en av Ralph Laurens nye reklamer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Truet med søksmål
Det var PhotoshopDisasters.
blogspot.com som avslørte forrige digitalslanking av en Ralph Lauren-model.

At Ralph Lauren igjen går i baret har ført til kommentarer på nettstedet som «hvorfor viser de ikke rett og slett klærne sine på skjeletter, eller er ikke de heller tynne nok?».

I forrige runde forsøkte Ralph Lauren først å stanse alle blogger og nettsteder fra å vise den manipulerte reklamen, ved å true med søksmål for brudd på opphavsretten.

Deretter ga motehuset seg og beklaget den uheldige reklameplakaten, som angivelig skal ha blitt produsert ved en glipp. De har ennå ikke kommentert den nye retusjeringsskandalen.

VAKTE OPPSIKT: 23 år gamle Filippa Hamilton i Ralph Laurens. Foto: Photoshop Disasters via Boing Boing
VAKTE OPPSIKT: 23 år gamle Filippa Hamilton i Ralph Laurens. Foto: Photoshop Disasters via Boing Boing Vis mer

image: Nå har de gjort Valentina (27) radmager
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media