Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chris Pratt og Anna Faris:

Nå har de søkt om skilsmisse

Ber om felles foreldreansvar.

SKILLES: Etter åtte år som ektepar bestemte skuespillerduoen Anna Faris og Chris Pratt å skilles. Nå har de søkt om skilsmisse. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Etter åtte år som ektepar bestemte skuespillerduoen Anna Faris og Chris Pratt å skilles. Nå har de søkt om skilsmisse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere i høst ble det kjent at skuespillerparet Chris Prat (38) og Anna Faris (41) hadde gått fra hverandre, etter åtte år som ektepar.

Nå har også Pratt tatt steget videre og søkt om skilsmisse, skriver People.

Ifølge nettstedet har 38-åringen bedt om felles foreldreansvar i papirene han leverte inn på fredag.

Sammen har duoen sønnen Jack på fem år.

Kort tid etter skal Faris ha levert samme papirer, men også et krav om barnebidrag.

Ifølge TMZ har Pratt og Faris ordnet en avtale seg imellom, og prøver å komme fram til en løsning om fordeling av eiendom. Skilsmissen vil dermed utføres uten dramatikk.

Ble beskyldt for utroskap

Det var i august skuespillerduoen sjokkerte mange fans med nyheten om at de ønsket å skille seg.

Den triste nyheten delte det berømte skuespillerparet via sine facebookprofiler, hvor de skrev nøyaktig samme tekst - bortsett fra én vesentlig setning.

Saken fortsetter under:

LEVERT SØKNAD: Nå har stjerneparet levert inn skilsmissepapirene etter åtte år som ektepar. Foto: NTB Scanpix
LEVERT SØKNAD: Nå har stjerneparet levert inn skilsmissepapirene etter åtte år som ektepar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I Pratts uttalelse skrev han følgende:

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, skrev han og la til:

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre.

En helt lik uttalelse skrev Faris, men utelukket den siste setningen om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre».

Det satte i gang spekulasjoner hos fansen, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (27).

Fikk skylda

Kort tid før bruddet ble kjent skal Pratt og Faris ha blitt observert uten gifteringer ved en rekke anledninger, det skal trolig ha vært en anspent stemning mellom stjerneparet.

En kilde nær paret skal ha fortalt People at Faris til stadighet virket ulykkelig mens ektemannen var borte på jobb.

Kort tid før bruddet spilte nemlig Pratt og Lawrence mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i desember i fjor, og på sosiale medier spekulerte fansen i hva som kan ha skjedd mellom de to under innspillingen.

Og spekulasjonene haglet mot Lawrence, hvor flere mente at hun hadde klundret til det åtte år lange forholdet mellom Pratt og Faris.

- Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det, skrev en på Twitter.

- Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks måneder vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se, skrev en annen.

Verken Pratt eller Lawrence kommenterte ryktene.

Gode venner

To måneder etter at bruddet ble kjent, lettet imidlertid Faris på sløret om hvordan det går med henne og eksen.

- Vi kommer alltid til å ha hverandre og til å være veldig gode venner. Det er fremdeles utrolig mye latter i livet vårt sammen, og han er fremdeles veldig stolt av meg, fortalte hun til People.com og la til:

- Vi så hverandre vokse opp, og han får meg fremdeles til å le hele tiden. Jeg tror jeg også får ham til å le - hvis ikke er han en sinnssykt god skuespiller og flink til å le falskt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!