Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kari-Lise Vangen:

Nå har «Farmen»-deltakeren forlovet seg

- Vi passer så godt sammen.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Fembarnsmora Kari-Lise Vangen som deltok i «Farmen» i 2016, har forlovet seg. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Fembarnsmora Kari-Lise Vangen som deltok i «Farmen» i 2016, har forlovet seg. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Kari-Lise Vangen (54) deltok i «Farmen» høsten 2016. 54-åringen røyk ut av den populære realitykonkurransen etter et nervepirrende sagedrama mot meddeltakeren Anita Kallestad.

Dermed var «Farmen»-eventyret over for Vangen - som bittert måtte se seg slått etter at kampen var blitt avgjort med målfoto. Siden den gang har det vært stille fra Vangen - som til vanlig bor i Tvedestrand og som har hele fem barn.

Nå kommer imidlertid den gledelige nyheten om at 54-åringen har forlovet seg. Det bekrefter Vangen overfor Dagbladet. Den utkårede er den 58 år gamle Kurt Pramli.

Til Dagbladet forteller Vangen at hun i forkant av frieriet hadde drømt at hun og Pramli skulle gifte seg. Når hun deretter fortalte om drømmen til kjæresten, ble det hele til virkelighet.

HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN: Kari-Lise Vangen har forlovet seg med 58 år gamle Kurt Pramli. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HAR FUNNET KJÆRLIGHETEN: Kari-Lise Vangen har forlovet seg med 58 år gamle Kurt Pramli. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Det var helt magisk, og jeg vil aldri glemme det. Kurt så på meg og sa «Ja, jeg vil gifte meg med deg». Det var helt perfekt. Vi passer så godt sammen, og utfyller hverandre, sier Vangen til Dagbladet.

Kjøpte gård

Frieriet skjedde på svært romantisk vis i naturskjønne omgivelser utenfor parets gård i Tvedestrand, som Vangen kjøpte sommeren etter at hun deltok i «Farmen». Vangen jobber til vanlig som ungdomsskolelærer, og forteller til Dagbladet at hun neppe hadde funnet kjærligheten med Pramli dersom hun ikke hadde deltatt i det kjente tv-programmet.

MÅTTE DROPPE FARMEN: Anniken Jørgensen røper at det var mistanke om hjernehinnebetennelse som gjorde at det ikke ble noe «Farmen kjendis»-opphold for hennes del. Reporter/video: Jonas S. Hammer / Mariann Habbestad / Dagbladet TV. Vis mer

- Han (Pramli, journ.anm.) ble ringt etter av rektoren på Gjøklep ungdomsskole for å være vikar for meg, ellers hadde jeg ikke fått dra. Jeg traff ham i gangene på skolen da jeg kom tilbake, sier den nyforlovede 54-åringen.

Vangen kan også avsløre at det blir utendørsbryllup 10. oktober 2020 på parets gård i Tvedestrand. Etter «Farmen»-oppholdet ga gårdslivet mersmak for 54-åringen - som dermed like godt kjøpte drømmegården etter å ha sagt opp jobben og solgt huset.

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forteller at kjærligheten kom overraskende på - og at hun ikke hadde planer om å få kjæreste da Pramli dukket opp.

- At det skulle skje så fort og med en som var så skreddersydd og perfekt for meg, det hadde jeg ikke trodd da. Og selvfølgelig gleder vi oss til bryllup. Kurt er ikke så opptatt av symbolikk og mange gjester og alt det der, men det er viktig for meg, sier hun.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

Dramatisk avslutning

Kari-Lise Vangen var blant de første til å forlate «Farmen»-gården høsten 2016, da hun ble slått ut etter tvekampen mot Anita Kallestad. Kallestad valgte saging som gren.

I etterkant av «Farmen»-exiten forklarte Vangen at hun brukte tid på å fordøye at oppholdet på den kjente realitygården var over - og særlig grublet hun over om hun kunne gjort noe annerledes.

- Men når alt kommer til alt så gjorde jeg så godt jeg kunne. Man vil selvfølgelig ikke være den første som ryker ut av «Farmen», men det kan jeg ikke akkurat gjøre noe med, sa Vangen til Dagbladet i 2016.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!