Kari-Lise Vangen:

Nå har «Farmen»-deltakeren forlovet seg

- Vi passer så godt sammen.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Fembarnsmora Kari-Lise Vangen som deltok i «Farmen» i 2016, har forlovet seg. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Fembarnsmora Kari-Lise Vangen som deltok i «Farmen» i 2016, har forlovet seg. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kari-Lise Vangen (54) deltok i «Farmen» høsten 2016. 54-åringen røyk ut av den populære realitykonkurransen etter et nervepirrende sagedrama mot meddeltakeren Anita Kallestad.

Dermed var «Farmen»-eventyret over for Vangen - som bittert måtte se seg slått etter at kampen var blitt avgjort med målfoto. Siden den gang har det vært stille fra Vangen - som til vanlig bor i Tvedestrand og som har hele fem barn.

Nå kommer imidlertid den gledelige nyheten om at 54-åringen har forlovet seg. Det bekrefter Vangen overfor Dagbladet. Den utkårede er den 58 år gamle Kurt Pramli.

Til Dagbladet forteller Vangen at hun i forkant av frieriet hadde drømt at hun og Pramli skulle gifte seg. Når hun deretter fortalte om drømmen til kjæresten, ble det hele til virkelighet.

- Det var helt magisk, og jeg vil aldri glemme det. Kurt så på meg og sa «Ja, jeg vil gifte meg med deg». Det var helt perfekt. Vi passer så godt sammen, og utfyller hverandre, sier Vangen til Dagbladet.

Kjøpte gård

Frieriet skjedde på svært romantisk vis i naturskjønne omgivelser utenfor parets gård i Tvedestrand, som Vangen kjøpte sommeren etter at hun deltok i «Farmen». Vangen jobber til vanlig som ungdomsskolelærer, og forteller til Dagbladet at hun neppe hadde funnet kjærligheten med Pramli dersom hun ikke hadde deltatt i det kjente tv-programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer