<strong>FORELSKET:</strong> Kjendisstylist Jan Thomas har funnet kjærligheten, to og et halvt år etter skilsmissen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FORELSKET: Kjendisstylist Jan Thomas har funnet kjærligheten, to og et halvt år etter skilsmissen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Jan Thomas:

Nå har han funnet kjærligheten

Kjendisstylisten avslører nytt forhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To og et halvt år har gått siden skilsmissen mellom Jan Thomas (50) og Christopher Mørch Husby (28). Siden den gang har kjendisstylisten vært singel.

Det har gått rykter om at den kjente 50-åringen har hatt flørter siden den gang, men ingenting har vært bekreftet. Nå kan imidlertid stylisten avsløre at han har funnet kjærligheten.

ENDE OPP ENSOM: I God Kveld Norge forteller Jan Thomas om forholdet til sin avdøde mor, som var bekymret for at sønnen skulle ende opp som ensom. Video: TV 2 Vis mer

Bekrefter forhold

Overfor Se og Hør bekrefter Jan Thomas at han nå er forelska.

-Jeg kan bekrefte at jeg ikke lenger er singel, uttaler Jan Thomas til Se og Hør.

Hans utvalgte traff han i Mexico i sommer. 50-åringen tilbrakte hele to måneder i det varme landet, og det begynte etter hvert å oppstå varme følelser med 20 år yngre Ramiro Ricon Ledezma.

Paret har allerede vært på tur til Stockholm sammen, og forsøker å tilbringe så mye tid sammen som de klarer. 30-åringen som har kapret stylistens hjerte er arkitekt, men sysler også med diverse modelloppdrag.

Vil ha barn

Da stylisten fylte 50 i fjor vinter, kunne han overfor Dagbladet fortelle at han ikke stresset med sin daværende tilværelse som singel.

- Ikke er jeg desperat. Jeg trenger absolutt ingen til å betale regningene mine, ingen til å gjøre meg lykkelig. Det hadde vært fint, men det er ikke noe behov, sa han.

Jan Thomas hadde fram til da vært i tre seriøse forhold gjennom livet sitt. Det siste var svært offentlig og i Norge. Han og daværende ektemann Christopher Mørch Husby snakket fritt om at de ønsket seg barn.

Det ønsket har han ikke lagt fra seg.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener. Vi jobber masse mot å få merket vårt stort i Norden, og etter hvert også globalt, sa han.

- Blir ofte uvel på restauranter

Denne høsten har kjendisstylisten også vært aktuell i TV 2-programmet «Kjendisrestauranten».

Allerede før sending varsler stylisten overfor Dagbladet at han har sterke meninger på hjertet om mat:

Kjensistylist Jan Thomas refser norsk matindustri. Han er en av fire kjente personer som skal drive en restaurant i programmet «Kjendisrestauranten» på TV 2. Men han er ikke tilfreds med maten her. - Jeg har like lite lyst til å smake på den, som rottegift, sier han. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg blir uvel og får oppblåst mage de sjeldne gangene jeg er ute og spiser i Norge fordi fløte, sukker og smør går igjen i omtrent alle rettene på menyen. Kroppen min blir forgiftet - eller forurenset - og reagerer på samme måte som om jeg hadde influensa. Resultatet er at jeg blir trøtt og slitt, sa Jan Thomas.

Da skjønnhetsprofilen for en tid tilbake var med i 4-stjerners middag på TVNorge, ble det fleipet med at han bare spiste eggehvite og banan.

- Sannheten er at jeg har lagt om kostholdet totalt - og opplever at livet mitt har fått en ny kickstart, sa han i forbindelse med «Kjendisrestauranten».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer