Hertuginne Kate og prins William:

Nå har hertuginne Kate født

Kate og William fikk en liten prins.

FAMILIEFORØKELSE: Fire har blitt til fem når Kate og William nå har ønsket sitt tredje barn velkommen til verden. Fra før har paret barna George og Charlotte. Foto: NTB scanpix
FAMILIEFORØKELSE: Fire har blitt til fem når Kate og William nå har ønsket sitt tredje barn velkommen til verden. Fra før har paret barna George og Charlotte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hertuginne Kate (36) og prins William (35) har blitt foreldre for tredje gang.

Det bekrefter Kensington Palace på Twitter.

- Hennes Kongelige Høyhet hertuginne Kate fødte en sønn klokka 11.01. Han veier 3,83 kilo. Hertugen var til stede da hun fødte barnet. Alt står bra til med Hennes Kongelige Høyhet og barnet.

- Gledens år

Det britiske kongehuset informerer at dronning Elizabeth, prins Philip, prins Charles, hertuginne Camilla, prins Harry og andre familiemedlemmer på begge sider er informert om fødselen, og at alle gleder seg stort over nyheten.

- Det er en virkelig hyggelig nyhet som er kommet fra Storbritannia i dag. Hertuginne Kate har født nok en prins, og prins George og prinsesse Charlotte har fått en liten bror. Kongelige fødsler er alltid populære. Snart blir det også kongelig dåp for den nyfødte, men aller først står bryllupet til prins Harry og Meghan Markle for tur. Det er allerede skikkelig bryllupsfeber, og fødselen kommer bare som en ekstra bonus! Dette kommer til å bli et gledens år for den britiske kongefamilien, sier Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer