Prinsesse Estelle:

Nå har hun begynt på skolen

Mamma Victoria fotograferte dattera før skolestart.

SKOLESTART: Prinsesse Estelle begynte i dag i førsteklasse ved Campus Manilla. I den anledning tok mamma Victoria dette bildet av datteren. Foto: Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen / Kungl. Hovstaterna / Kungahuset.se
SKOLESTART: Prinsesse Estelle begynte i dag i førsteklasse ved Campus Manilla. I den anledning tok mamma Victoria dette bildet av datteren. Foto: Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen / Kungl. Hovstaterna / Kungahuset.se Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommerferien er over, og med det er det tid for å returnere til skolebenken. Mange tropper også spente og håpefulle opp til sin aller første skoledag, noe prinsesse Estelle (7) av Sverige i dag har gjort.

I dag, 19. august, hadde nemlig den svenske prinsessa, som er datter av kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniel (45), sin første «ordentlige» skoledag ved eliteskolen Campus Manilla på Djurgården i Stockholm.

Den store dagen er dokumentert med et bilde av en blid og spent sjuåring, som det svenske kongehuset har delt på Instagram. Bildet er tatt av mamma Victoria, som etter alt å dømme fulgte dattera til skolen.

Ikledd en blå kjole og med et stort smil om munnen, poserte Estelle foran et tre før skolestart. Til bildet har kongehuset skrevet følgende:

«Tid for opprop. I dag er det mange barn som returnerer til skolebenken, også prinsesse Estelle, som nå begynner i førsteklasse».

Flere svenske medier har omtalt prinsessens første skoledag, blant andre Expressen og Aftonbladet.

Har gått på førskole

Det å begynne på skolen for første gang kan for mange være både spennende og skremmende. Den svenske prinsessa har imidlertid allerede blitt godt kjent med skolen sin, da hun har gått et år på førskole ved Campus Manilla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer