Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nå har Kylie Jenner fjernet leppefyllet

Blir hyllet etter å ha kvittet seg med sitt «fremste» varemerke.

FORANDRING FRYDER: Kylie Jenner har på sin egen Instagram-profil avslørt at hun har fjernet fillers i leppene. Den avgjørelsen blir hun applaudert for. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: Kylie Jenner har på sin egen Instagram-profil avslørt at hun har fjernet fillers i leppene. Den avgjørelsen blir hun applaudert for. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Søndag kveld publiserte Kylie Jenner (20) et bilde av seg selv og venninna Anastasia Karanikolaou (21) på sosiale medier - og én liten detalj fanget hele verdens oppmerksomhet.

Instagram-innlegget viser nemlig Jenner med betydelig mindre lepper enn hva vi er vant til å se henne med.

Etter at flere fans påpekte forskjellen, kunngjorde skjønnhetsmogulen i kommentarfeltet på Instagram-innlegget at hun faktisk har sluttet med sine såkalte fillers, og tatt bort restene av det som allerede var fylt inn.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Spesielt én fan var raskt ute med å kommentere, og skrev at utseendet hennes nå minner mye om den «gamle Kylie» fra 2015.

«Jeg har fjernet alt fyllet i leppene mine», svarte 20-åringen til dette.

kylie got rid of her lip fillers 7/8/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Trendsetteren er kjent for å ha gigantisk innflytelse på sosiale medier, og fikk sterke reaksjoner da hun først bekreftet å ha fylt leppene. At sminkedronninga nå går i helt motsatt retning, og heller velger en naturlig look, blir mildt sagt applaudert blant mange av hennes over 110 millioner følgere.

- Jeg elsker dette, du ser så naturlig ut!, skriver en.

- Tusen takk for at du er så åpenhjertig rundt egen usikkerhet. Takk for at du viser unge kvinner som ser opp til deg at det er greit å slite med usikkerhet, for så å utvikle seg. Det er skjønnhet, skriver en annen.

- Jeg er bare glad for å se at hun har kommet over usikkerheten sin og elsker sitt naturlige utseende. Hun ser så nydelig ut!

NATURLIGE LEPPER: Kylie Jenner i 2013, to år før hun tok leppefillers for første gang. Foto: NTB Scanpix
NATURLIGE LEPPER: Kylie Jenner i 2013, to år før hun tok leppefillers for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utdyper ikke

Nettstedet «Now To Love», som viser til «Victorian Cosmetic Institute», hevder det er to forskjellige måter å bli kvitt fillers i leppene på.

Har man midlertidige fillers i leppene, vil stoffet som regel bli naturlig nedbrutt av kroppen over en periode på cirka tre til 24 måneder.

Et annet alternativ er å injisere en forbindelse kalt hyaluronidase. Da skal leppene returnere til normal størrelse dagen etter.

Spørsmålet rundt hvorfor Jenner plutselig har valgt å gå vekk fra fillers, står fortsatt ubesvart.

Saken fortsetter under:

- Usikkerhet

Det var i 2015 det ble kjent at realitystjerna hadde tatt leppeinjeksjoner, etter at fansen hadde spekulert i lang tid.

Innrømmelsen kom i en episode av «Keeping Up With the Kardashians», der Jenner sa at hun hadde «midlertidig fyll i leppene» og at «det er en usikkerhet jeg har, og det er dette jeg ønsket å gjøre».

Bakgrunnen for Jenners usikkerhet var et kyss hun fikk da hun var 15 år gammel, der gutten sa han var overrasket over at hun kunne kysse siden hun hadde «så små» lepper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media