Emilio Ingrosso:

- Nå holder det!

Bianca Ingrossos pappa, Emilio Ingrosso, raser på Instagram etter julekalender-slakten.

RASER: Bianca Ingrossos far raser mot kritikken dattera mottar etter julekalender-oppstyret. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
RASER: Bianca Ingrossos far raser mot kritikken dattera mottar etter julekalender-oppstyret. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par dager siden omtalte Dagbladet den massive kritikken som kom etter Bianca Ingrossos (26) Caia Cosmetics slapp sin julekalender.

Kalenderen, som var limited edition, hadde en prislapp på 1795 svenske kroner, og inneholdt 24 poser med skjønnhetsprodukter. Innholdet skulle ha en verdi på 3595 svenske kroner.

De 20 000 kalenderne ble utsolgt i løpet av én time. Totalt ble det solgt julekalendere for 36 millioner kroner, ifølge ehandel.se.

Ivrige fans ble raskt til misfornøyde kunder da de som hadde klart å kare til seg en kalender mottok pakken i posten, og tok en smugtitt på innholdet.

«Verste kalenderen noensinne» var blant kritikken som rant inn i kommentarfeltene kort tid seinere. Produktet ble rett og slett slaktet.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

- Hun drukner

Nå er det imidlertid en som har sett seg lei av den massive kritikken. I et innlegg på Instagram tar Biancas far, Emilio Ingrosso (56), bladet fra munnen etter kalenderoppstyret. Det skriver svenske Aftonbladet.

«Nå holder det!», begynner han i innlegget.

«Jeg forstår at du kan bli skuffet over et produkt. Jeg forstår at det føltes dyrt og at du ikke fikk det du håpet på. Bianca ville aldri bevisst prøvd å lure noen. Aldri.»

Emilio skriver at dattera er fullstendig begravet i hat og trusler, og blir anklaget for både det ene og det andre.

«Det RENNER inn hat og min elskede, fine datter er sterkere enn mange tror, men dette er urimelig. Er det riktig at et helt land mobber en 26-år gammel jente? Selvfølgelig ikke!», tordner 56-åringen.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

«Hun har skjønt at dere er misfornøyde nå. (...) Men vær så vennlig å la henne være i fred nå. Hun drukner, hun kveles. Kan dere bare la henne trekke pusten?», ber han avslutningsvis.

Til tross for julekalender-stormen er det ingen tvil om at den svenske influenseren har gjort det stort i sminkeverdenen de seineste åra. Med Caia Cosmetics har hun nemlig tjent seg søkkrik, og i fjor håvet hun inn over 200 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer