Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Katie Price:

Nå kan du date superstjerna

Den skandaleomsuste 42-åringen åpner for å finne kjærligheten blant fansen.

PÅ DATER'N: Glamourmodellen Katie Price er tilbake på sjekker'n, etter at forholdet til Kris Boyson tok slutt like før jul. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATER'N: Glamourmodellen Katie Price er tilbake på sjekker'n, etter at forholdet til Kris Boyson tok slutt like før jul. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den britiske glamourmodellen Katie Price (42) har stått for utallige skandaløse medieoppslag gjennom åra – enten det har handlet om plastiske operasjoner, kortvarige kjærlighetsforhold eller konkurser.

Den frittalende briten har levd midt i rampelyset siden starten av 2000-tallet, og har hele veien fått dekket sitt ville liv i den internasjonale sladrepressen.

2019 var et svært turbulent år for Katie Price. Ikke nok med at hun ble erklært konkurs, hun mistet også lappen. Rett før jul ble det også slutt - atter en gang- med hennes femte forlovede, ekskjæresten Kris Boyson.

Nå er 42-åringen imidlertid klar for å date igjen etter bruddet. Det avslører glamourmodellen på Instagram Story, der hun også åpner for å finne kjærligheten med en helt vanlig fyr.

- Jeg gleder meg. La oss se hva som finnes der ute, sier Price i videosnutten, gjengitt av Ekstra Bladet.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Singel i et halvt år

Den britiske glamourmodellen er altså klar for å finne kjærligheten igjen, etter å ha vært singel i om lag et halvt år. 42-åringen har vært forlovet hele fem ganger – så hun skal i hvert fall ha for at hun ikke gir opp troen på kjærligheten.

- Jeg har ikke vært på en date på hundre år. Men nå er jeg klar for å date igjen, sier Price videre, og fortsetter:

- På den nye appen «Love at first swipe» kan man ha en virtuell date. Så gå inn på appen og vær med i loddtrekningen om å vinne en date med meg.

Selv om Katie Price nå entrer datingmarkedet med stor optimisme og håp om å finne en ny flamme, har 42-åringen en heller brokete kjærlighetshistorikk bak seg.

Hun har fem barn fra tidligere forhold og har vært gift med tre forskjellige menn. Prices siste forlovede jobbet som fitnessinstruktør, og driver sin egen treningsbedrift. Han har også deltatt i flere realityprogrammer i England, deriblant datingshowet «Meeting The Parents».

De to møttes for første gang i mai 2018, men forholdet deres har vært heller ustabilt – og skulle altså ikke vare.

Konkurs

Heller ikke økonomisk har det gått særlig godt med Katie Price. I november i fjor ble hun nemlig erklært konkurs av retten i London. Da hadde konkursen lenge pustet 42-åringen i nakken, og det var bare et spørsmål om tid før det ville skje.

I 2018 klarte hun å lure seg unna konkursbegjæringen, ved at hun sa seg villig til å betale tilbake det hun skyldte.

Hun skrev under en såkalt Individual Voluntary Agreement (IVA)-avtale, som lar folk med gjeld betale tilbake på et vis som ikke ruinerer dem. Denne avtalen overholdt hun ikke.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Price hadde en samlet gjeld på rundt 250 000 pund, rundt 2,9 millioner norske kroner. Målet var å betale kreditorene rundt 12 000 pund, rundt 141 000 kroner, i måneden – slik at hun på sikt kunne ha blitt fri for gjeld. Som en konsekvens av manglende innbetalinger så ikke retten i London noen annen løsning enn å slå 42-åringen konkurs.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!