Katie Price:

Nå kan du date superstjerna

Den skandaleomsuste 42-åringen åpner for å finne kjærligheten blant fansen.

PÅ DATER'N: Glamourmodellen Katie Price er tilbake på sjekker'n, etter at forholdet til Kris Boyson tok slutt like før jul. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATER'N: Glamourmodellen Katie Price er tilbake på sjekker'n, etter at forholdet til Kris Boyson tok slutt like før jul. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske glamourmodellen Katie Price (42) har stått for utallige skandaløse medieoppslag gjennom åra – enten det har handlet om plastiske operasjoner, kortvarige kjærlighetsforhold eller konkurser.

Den frittalende briten har levd midt i rampelyset siden starten av 2000-tallet, og har hele veien fått dekket sitt ville liv i den internasjonale sladrepressen.

2019 var et svært turbulent år for Katie Price. Ikke nok med at hun ble erklært konkurs, hun mistet også lappen. Rett før jul ble det også slutt - atter en gang- med hennes femte forlovede, ekskjæresten Kris Boyson.

Nå er 42-åringen imidlertid klar for å date igjen etter bruddet. Det avslører glamourmodellen på Instagram Story, der hun også åpner for å finne kjærligheten med en helt vanlig fyr.

- Jeg gleder meg. La oss se hva som finnes der ute, sier Price i videosnutten, gjengitt av Ekstra Bladet.

Singel i et halvt år

Den britiske glamourmodellen er altså klar for å finne kjærligheten igjen, etter å ha vært singel i om lag et halvt år. 42-åringen har vært forlovet hele fem ganger – så hun skal i hvert fall ha for at hun ikke gir opp troen på kjærligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer