George og Amal Clooney:

Nå kan du dra på date med Clooney-ekteparet

- Klyp deg i armen, for dette er ikke en drøm.

BRUKER SEG SELV: Er man heldig kan man nå dra på date med George og Amal Clooney. Foto: NTB Scanpix
BRUKER SEG SELV: Er man heldig kan man nå dra på date med George og Amal Clooney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det kan vel trygt sies at de aller fleste har en rimelig liten sjanse for å møte på stjerneparet George (58) og Amal Clooney (41). Ekteparet, som har tvillingene Alexander og Ella (1) sammen, regnes som ett av Hollywoods heteste par, og kaster stadig glans over røde løpere.

Men nå har man altså muligheten til å tilbringe tid sammen med ekteparet, hjemme hos dem i deres luksushjem ved Lake Como i Italia.

Menneskerettighetsadvokaten Amal og ektemannen driver Clooney Foundation for Justice sammen, en veldedighetsorganisasjon som jobber mot menneskerettighetsbrudd rundt om i verden.

Vinneren trekkes

Gjennom en ny innsamlingsauksjon for organisasjonen er de nå villig til å bruke seg selv, på en helt annen måte enn tidligere, for å samle inn penger. Ifølge Sky News kan man nå kjøpe lodd for å være med i trekningen om en dobbeltdate med ekteparet.

Ved første øyekast kan man tenke at man må betale i dyre dommer for å få treffe stjernene, men for bare ti amerikanske dollar, under 90 norske kroner, er man med i trekningen.

Ti dollar gir hundre «lodd», men man kan spytte inn opp til 5000 dollar. Ved sistnevnte sum får man hele 50 000 «lodd». Ekteparet vil seinere trekke ut en heldig vinner som får ta med seg en valgfri person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer