Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prins Harry og prins William:

Nå kommenterer han feideryktene

- Uunngåelige ting skjer.

KONFLIKT: Tidligere i år gikk det mange rykter om at prins Harry og prins William ikke lenger kom overens. Nå tar førstevnte bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
KONFLIKT: Tidligere i år gikk det mange rykter om at prins Harry og prins William ikke lenger kom overens. Nå tar førstevnte bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i år ble brødrene prins Harry (35) og prins William (37) av England til stadighet omtalt i presse verden over. At kongelige er et hett tema er ikke noe nytt, men de to har tidligere ikke opplevd denne typen omtale.

Da ble det nemlig hevdet at forholdet mellom de to hadde kjølnet - og flere mente at årsaken var prins Harrys forhold til hertuginne Meghan (38).

I flere uker ble det i medier verden over skrevet side opp og side ned om den påståtte feiden, men kongehuset selv valgte, i kjent stil, å ikke kommentere det som ble hevdet. Nå snakker prins Harry for første gang ut om de mange ryktene som svirret.

I dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey», åpner både den britiske prinsen og kona opp om flere personlige temaer. Blant annet snakker Meghan om ei vanskelig tid som ny i kongefamilien, og prins Harry tar altså et oppgjør med ryktene om at forholdet til broren er ødelagt.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Uunngåelige ting skjer. Men vi er brødre, vi vil alltid være brødre, sier prins Harry i den nye dokumentaren.

- Gode og dårlige dager

Da ryktene om de britiske prinsenes angivelig dårlige forhold sto på som verst, var det flere som mente at dette hadde en helt naturlig grunn - da de to er på helt ulike stadier i livet.

Dette bekrefter 35-åringen i den nye dokumentaren. Det skriver People.

- Vi er absolutt på ulike stadier for øyeblikket. Jeg vil alltid være der for ham, og så vidt jeg vet vil han alltid være der for meg. Vi ser ikke hverandre like ofte som vi pleide lenger, fordi vi er så travle. Men jeg er veldig glad i ham, forteller Harry, og tar et oppgjør med skriveriene:

- Majoriteten av ting er skapt ut av ikke noe. Som brødre har vi gode dager og dårlige dager, sier prinsen.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. Vis mer

Flere teorier

Som nevnt var det flere ting som ble hevdet som årsak til at de to brødrene angivelig ikke kom overens.

Hovedteorien gikk imidlertid på prins Harrys forhold til den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, som i dag er hans kone og går under tittelen hertuginne av Sussex.

UENIGE: Flere hevdet at prins William ikke var enig i brorens valg av kjæreste. Foto: NTB Scanpix
UENIGE: Flere hevdet at prins William ikke var enig i brorens valg av kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere hevdet at prins William var skeptisk til brorens valg av kjæreste, og 37-åringen skal ha vært usikker på både bakgrunnen og intensjonene hennes.

Seinere ble det også skrevet mye om at Meghan og Williams kone, hertuginne Kate (37), ikke kom overens - noe som hittil ikke er kommentert fra noen parter.

Brødrenes oppførsel på kongelige oppdrag ble også tolket og analysert ned til minste detalj, samt at alt de delte i sosiale medier ble sett på som et stikk til den andre. At ingen av dem kommenterte ryktene hjalp heller ikke, men nå ser det altså ut til at de to bare lever svært ulike liv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media