Lady Gaga:

Nå kommenterer hun bruddet

Sangstjerna har vært taus siden forholdet havarerte.

BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter at «A Star is Born»-stjerna Lady Gaga (33) i begynnelsen av februar dukket opp på den røde løperen under Grammy-utdelinga uten forlovelsesring, begynte fansen å spekulere på om det var slutt mellom henne og forloveden, kjendisagenten Christian Carino (50).

Ei drøy uke seinere kunne en av Gagas representanter bekrefte overfor People at paret hadde brutt forlovelsen. Hva årsaken til dette var, er hittil ikke kjent.

Både Gaga og Carino har vært tause siden den gang, men nå har førstnevnte omsider kommentert bruddet. Det gjorde hun under en konsert i Las Vegas denne helga, ifølge magasinet Cosmopolitan.

- Sist jeg sang denne sangen, hadde jeg en ring på fingeren. Så det blir annerledes denne gangen, sa hun til publikum før hun sang «Someone to Watch Over Me».

Travelt år

Hva Gaga mener med kommentaren er ikke kjent, men flere har tolket den som et tegn på at hun ikke har hatt tid til å ta innover seg bruddet med Carino før nå.

At sangeren har vært travel siden hun i februar ble singel er det liten tvil om, da hun blant annet har gjort en rekke presseoppdrag i forbindelse med filmen «A Star is Born», som hun spiller i med Hollywood-stjerna Bradley Cooper (44).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer