Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lady Gaga:

Nå kommenterer hun bruddet

Sangstjerna har vært taus siden forholdet havarerte.

BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I februar kunne Lady Gagas representanter bekrefte at forlovelsen mellom henne og Christian Carino var brutt. Nå kommenterer artisten selv bruddet for aller første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at «A Star is Born»-stjerna Lady Gaga (33) i begynnelsen av februar dukket opp på den røde løperen under Grammy-utdelinga uten forlovelsesring, begynte fansen å spekulere på om det var slutt mellom henne og forloveden, kjendisagenten Christian Carino (50).

Ei drøy uke seinere kunne en av Gagas representanter bekrefte overfor People at paret hadde brutt forlovelsen. Hva årsaken til dette var, er hittil ikke kjent.

Både Gaga og Carino har vært tause siden den gang, men nå har førstnevnte omsider kommentert bruddet. Det gjorde hun under en konsert i Las Vegas denne helga, ifølge magasinet Cosmopolitan.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer

- Sist jeg sang denne sangen, hadde jeg en ring på fingeren. Så det blir annerledes denne gangen, sa hun til publikum før hun sang «Someone to Watch Over Me».

Travelt år

Hva Gaga mener med kommentaren er ikke kjent, men flere har tolket den som et tegn på at hun ikke har hatt tid til å ta innover seg bruddet med Carino før nå.

KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Her avbildet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
KORT FORLOVELSE: Bare tre måneder etter at forlovelsen mellom Gaga og Carino ble kjent, kom det frem at paret hadde gått hver til sitt. Her avbildet i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At sangeren har vært travel siden hun i februar ble singel er det liten tvil om, da hun blant annet har gjort en rekke presseoppdrag i forbindelse med filmen «A Star is Born», som hun spiller i med Hollywood-stjerna Bradley Cooper (44).

I tillegg har hun vært opptatt med både planlegging og gjennomføring av Las Vegas-showet «Lady Gaga Enigma», som startet opp i desember i fjor. Etter planen skal showet holde på til november.

33-åringen har for øvrig oppnådd stor suksess med ovennevnte spillefilm, og hun har vunnet både en BAFTA-pris for beste filmmusikk, samt prisen for «beste kvinnelige hovedrolle» under Critic's Choice Movie Awards.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer

Falt for agenten

I underholdningsbransjen er Christian Carino en anerkjent mann. 50-åringen jobber for agentbyrået CAA i Los Angeles, og representerte Gaga da de begynte å få romantiske følelser for hverandre.

Han har flere kjente navn på klientlista, og representerer blant andre stjerner som Neil Patrick Harris (45), Jared Leto (47), Johnny Depp (55) og Margot Robbie (28).

Forholdet mellom Gaga og Carino ble bekreftet i februar 2017. At de to hadde forlovet seg, kunngjorde Gaga selv i oktober 2018. Det gjorde hun fra scenen under et arrangement i regi av magasinet Elle, «Kvinner i Hollywood». Da sa hun:

- Takk til alle de kjære i livet mitt. Bobby, alle på bord nummer fem. Min forlovede, Christian. Alle menneskene i livet mitt som tar vare på meg hver eneste dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!