KJENDISFARMEN: «Farmen», her ved deltaker Silje Dahl, blir nå et kjendisprogram. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
KJENDISFARMEN: «Farmen», her ved deltaker Silje Dahl, blir nå et kjendisprogram. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Nå kommer Kjendis-«Farmen»

TV 2 lager kjendisversjon av realitysuksessen.

(Dagbladet): Årets sesong av «Farmen» er over og nok en gang kan TV 2 se tilbake på en solid sesong. Med omlag 820 000 seere i snitt skiller «Farmen» seg ut som en av de største suksessene på tv i høst.

I fjor var det over 8000 håpefulle som ville delta. Kanalen er allerede godt i gang med å planlegge neste «Farmen»-sesong, og søket etter nye deltakere er i gang. 

Men nå kommer TV 2 med en egen kjendisversjon av konseptet. Det offentliggjorde kanalen i dag. 

- «Farmen»-formatet er et av de sterkeste vi har på TV 2, og vi tenker at det blir interessant å nå bygge ut universet med kjendiser. «Farmen» skaper som regel enorm interesse, så det blir gøy å se hvordan en kjendisversjon spiller seg ut, sier programredaktør Jarle Nakken til Dagbladet.

Den største «Farmen»-kjendisen av alle, Gaute Grøtta Grav, skal fremdeles lede programmet i både 2016 og 2017.

Nylig ble årets sesong avslutta på tv, med Eilev Bjerkerud som årets vinner

Castingprosessen til kjendisversjonen starter etter nyttår, opplyser kanalen til Dagbladet. TV 2 lover en fantastisk opplevelse til de kjente fjesene som våger seg 100 år tilbake i tid. 

- Våre kjendiser kommer til å få en like fantastisk og unik opplevelse som deltagerne i originalen. Vi ser ingen grunn til å lage en lettere eller særlig annerledes versjon fordi deltakerne kommer til å være profilerte, sier Nakken.

Kjendissesongen kommer ikke istedet for den originale utgaven, men er en bonussesong som skal vises på TV 2 våren 2017.

«Farmen» har vært en av TV 2s største seersuksesser, og har gått på kanalen i 14 år.