Jennifer Lawrence:

Nå nekter Jennifer Lawrence å ta flere selfies med fansen

- Jeg må beskytte boblen min.

SELFIE-NEKT: Skuespiller Jennifer Lawrence (høyre) ønsker ikke å ta flere selfies med fansen. Selv forklarer 26-åringen at hun blant annet ønsker å skille jobb og privatliv. Foto: NTB Scanpix
SELFIE-NEKT: Skuespiller Jennifer Lawrence (høyre) ønsker ikke å ta flere selfies med fansen. Selv forklarer 26-åringen at hun blant annet ønsker å skille jobb og privatliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Jennifer Lawrence (26) er ikke redd for å by på seg selv. For fansen har hun i en årrekke blitt karakterisert som en av de mest jordnære og folkelige Hollywood-kjendisene.

Spesielt under filmpremierer og offentlige settinger har Lawrence gladelig skrevet autografer og stilt opp på bilder med publikum.

GIKK PÅ TRYNET IGJEN: Jennifer Lawrence falt i trappa da hun skulle hente Oscar-statuetten sin under Oscar-utdelinga i 2013. Også i 2014 tryna hun, denne gangen på den røde løperen. Video: ABC News Vis mer

Har man imidlertid et håp om å kunne sikre seg et bilde, eller en såkalt selfie, med skuespillerstjerna i framtida, kan det se mørkt ut.

- Frekk og selvsentrert

I et nytt intervju med Daily Telegraph forteller Lawrence at hun ikke lenger ønsker å ta selfies med fansen.

- I det siste har jeg begynt å bli veldig frekk og selvsentrert. Jeg tror folk føler at de kjenner meg, bare fordi jeg er berømt. Men jeg vet ikke hvem de er, sier 26-åringen, ifølge Fox News.

Videre forklarer Lawrence at det i bunn og grunn handler om å separere karriere og berømmelse fra sitt personlige liv. Samt at det å være berømt ofte kommer med en viss risiko.

- Jeg må beskytte boblen min. Jeg har en rar jobb, og ønsker ikke at det skal prege hele livet mitt.

HER ER JENNIFERS SVAR TIL NETTROLLENE: - Jeg orker ikke å bli spurt flere spørsmål om min personlige hygiene, sier skuespiller og superstjerne Jennifer Lawrence i dette humoristiske klippet hun selv la ut på Facebook. Video: Privat Vis mer

- Tappes for energi

Lawrence er imidlertid ikke den første kjendisen som har gått ut med varsel om selfie-nekt til fansen.

Tidligere i år opplyste Bieber at heller ikke han ønsker å ta bilder sammen med fansen, i forbindelse med de såkalte «meet and greets» under turnéen hans.

Sangstjerna forklarte selv at det hele skyldes at han «tappes for energi» ved disse møtene.

Selv om Lawrence nå skaper overskrifter når det kommer til temaet selfies, er det ikke første gang.

I 2014 var hun med på talkshowdronninga Ellen DeGeneres mye omtalte Oscar-selfie, som i ettertid slo alle rekorder på Twitter.

På bildet kan man blant annet se Jennifer Lawrence, Jared Leto, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Julia Roberts, Angelina Jolie, Meryl Streep, Lupita Nyong'O og hennes bror Peter Nyong'O Jr.

OSCAR-«SNAKKISEN»: Ellen DeGeneres benyttet sjansen til å ta en «selfie» sammen med flere av de aller største Hollywood-stjernene da hun var vert for Oscar-utdelingen i 2014. Video: Reuters Vis mer Vis mer

.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer