Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Nå røper de kjønnet på babyen

Avslører hemmeligheten på nett-TV.

Sjekk reaksjonen: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe får vite kjønnet på babyen som er på vei. Video: Viafree Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toppblogger Kristin Gjelsvik (32) og forloveden Dennis Poppe (27) blir foreldre til våren. Det skrev KK forrige uke.

- Det blir en artig utfordring. Vi starter med blanke ark, og her er det vi som skal fargelegge, sa Gjelsvik til KK.

Samme dag som intervjuet og babynyheten ble offentliggjort møtte Dagbladet duoen på rød løper, der de ikke ønsket å avsløre kjønnet på det kommende barnet overfor pressen - og det med god grunn.

Kjønn avslørt på skjermen

Paret har nemlig laget serien «Kristin og Dennis. 1 + 1 = 3» for Viafree, der de filmer svangerskapets utvikling. En av postene var å dra på ultralyd, der barnets kjønn blir avslørt.

I forkant har Poppe uttalt at han aller helst ønsket seg en liten gutt, mens Gjelsvik holdt en knapp på at det er en liten jente hun bærer frem i magen.

Det skulle imidlertid vise seg at det var Poppe som jublet høyest. Paret venter nemlig en liten gutt til våren.

- Gud, jeg ble ti kilo lettere, jeg, sier den blivende faren under ultralyden etter at kjønnet er avslørt, og fortsetter:

- Det er ikke sånn at jeg ikke har lyst på en jente, det er «win-win». Men jeg er en veldig bekymringsfull person, og jeg kan tenke meg at jeg om 18 år kommer til å ha mange bekymringsfulle netter om det blir en jente, flirer han.

De vitser litt seg imellom, men kommer selvsagt frem til at de begge gleder seg til å bli foreldre til den lille gutten.

Forskjellige roller

Gjelsvik er syv måneder på vei, og har sagt at det blir stas å få sitt første barn - selv om hun tidligere har omtalt seg selv som frivillig barnløs. Poppe har for øvrig også vært klar på hva slags forelder han kommer til å bli.

- Jeg skal bli den gode. Så blir Kristin «bad-cop», den strenge bergenseren, også blir jeg «good-cop», sa han lattermildt til Dagbladet under Vixen-utdelingen forrige uke.

GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards forrige torsdag at Kristin Gjelsvik viste frem magen for første gang. Foto: Julie Solberg
GLEDER SEG: Det var under Vixen Influencer Awards forrige torsdag at Kristin Gjelsvik viste frem magen for første gang. Foto: Julie Solberg Vis mer

Gjelsvik oppdaget graviditeten da hun ikke fikk mensen som planlagt, noe som førte til at hun tok en graviditetstest.

- Da tenkte jeg at «nå er det kanskje på tide å ta en test, men den kan jo ikke være positiv, for vi skal jo ikke ha barn». Men så var den positiv, da.

Den populære bloggeren er enig i at hun antakelig blir den strenge av de to.

Klipp fra «DET BESTE VORSPIELET»: Paradise-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gifter seg i Las Vegas. Vis mer Vis mer Vis mer

- Jeg blir nok den strenge, men med mye kjærlighet, selvfølgelig. Det har aldri vært manko på kjærlighet i våre hjem, og det blir viktig for oss at dette barnet alltid skal vite at det er elsket, sa hun forrige uke.

Svangerskapet har gått helt knirkefritt, og paret er overrasket over hvor lenge de har klart å holde graviditeten skjult.

- Det er helt sykt. Vi trodde jo aldri at vi kom til å klare å holde det hemmelig såpass lenge. Vi ville holde dette for oss selv så lenge som mulig, bare for å la det synke inn. Og graviditeten kom jo som et sjokk. Så da er det viktig at man får lande litt, og får tid til å snakke om det, sa Gjelsvik før Vixen-utdelingen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!