Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian:

Nå røper hun babynavnet

Kim Kardashian kunngjorde i dag hva den lille jenta skal hete.

RØPER NAVNET: Kim Kardashian og Kanye West kunne tidligere denne uka dele nyheten om at de har fått en ny datter. Endelig får vi vite hva datteren skal hete. Foto: NTB Scapix
RØPER NAVNET: Kim Kardashian og Kanye West kunne tidligere denne uka dele nyheten om at de har fått en ny datter. Endelig får vi vite hva datteren skal hete. Foto: NTB Scapix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kim Kardashian og Kanye West fikk som kjent en liten datter tidligere denne uken, og siden den gang har det vært utallige spekulasjoner om hva den lille jenta skal hete.

Men ifølge E! News ble det altså klart i dag hva hun skal hete. Kim skal kalle datteren Chicago West. Det offentliggjorde hun selv på sin egen app.

Det nye medlemmet i Kardashian-familien har fra før søsknene North West (4) og Saint West (2).

Det var tirsdag denne uka at Kim avslørte nyheten om datteren på sin egen nettside:

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente.

- Åpen om valget

Siden det ble klart at paret valgte å bruke surrogatmor for sitt tredje barn, har Kim vært åpen om hvorfor hun ikke valgte å bære frem barnet selv.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyde med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim på nettsiden sin.

Ifølge People er grunnen til navnvalget at Kanye er født og oppvokst i Chicago. Kim offentliggjorde navnvalget fire dager etter at den lille jenta ble født på Cedars-Sinai sykehuset i Los Angeles den 15. januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!